Kerstvakantie? Restylen!

Mooi opbergen
Mooi opbergen

Hè, hè! Kerstvakantie! Nouja, voor de kinderen dan. Moeders werkt gewoon door. Als het niet voor Flavourites is, dan wel... in de kinderkamers. Ik heb zoon en dochter namelijk een restyling beloofd en moet er nu aan geloven - geloof ik.

Al weken verheugen ze zich erop: de kerstvakantie. Ik denk dan dat het ze voornamelijk gaat om veel lekkers eten, de hele dag lanterfanten, logeerpartijtjes en uitstapjes. Maar niets van dat alles. Nee, meneer en mevrouw zijn vooral met hun kamer bezig. Die moeten namelijk anders. Ze willen een nieuw uitzicht vanuit hun bed, een vloerkleed op de houten vloer en een andere kleur op de muur. En nu gaat het grote oriënteren dus beginnen. Welke kleuren? Wat mag er nieuw, wat kunnen we gewoon een likje verf geven? Missie 1: opruimen. Ze zijn vandaag alvast begonnen met het leeghalen van hun kamer. Deze opbergrekjes en -bakken van het leuke merk Kidsdepot, dat ik spotte bij Dekleinegeneratie.nl vind ik super leuk. Stoer en handig. Ideaal! En... je krijgt hier nu ook nog 10% korting op alle producten van Kidsdepot met de kortingscode KIDSD10.

Stoere krukjes
Stoere krukjes

En heb je die krukjes gezien? Dit verweerde materiaal is prachtig. Staat mooi bij onze witte houten vloeren. En daar moet dus ook een kleed op, want zo'n kale houten vloer - kinderen vinden dat maar niets. In mijn ogen een strak gestylde vloer, naar hun mening een koude vlakte die veel te weinig warmte uitstraalt. Op de muur moet een stuk behang. Nee, muurstickers. Of zullen we ook zo'n houten wand maken?

Stoer!
Stoer!

Nou, mijn zoektocht is met het inluiden van het weekend begonnen... Ik ga me de komende weken vast niet vervelen.

Ook deze krukjes zijn handig en mooi
Ook deze krukjes zijn handig en mooi

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)