Kerst-voorpret met Laura Ashley

Zin in kerst!
Zin in kerst!

Toen ik vandeweek even door de winkelstraat liep, zag ik werkelijk óveral kerstsfeer. En het is grappig, maar bij het 'ultieme kerstgevoel' denk je al snel aan Amerikaanse of Engelse kerstfilms à la Home Alone. Grote huizen, rijk versierde kerstbomen en natuurlijk enórme, prachtig gedekte tafels met heerlijk eten. Met die mooi gedekte tafels komt het wel goed als je de Laura Ashley-collectie ziet die Tafelenkeuken.nl verkoopt.

Het is een begrip hè: Laura Ashley. Het label is gestart in de jaren '50, maar was vooral in de jaren ’80 een wereldwijd fenomeen. Anno 2019 zijn de originele prints in een modern jasje gestoken. Het bontgekleurde servies van Laura Ashley is perfect om te gebruiken tijdens de feestmaand december. Nu al zin in!

Niet alleen mooi voor tijdens Kerstmis...
Niet alleen mooi voor tijdens Kerstmis...

Bij Tafelenkeuken.nl vind je het servies van dit unieke Britse label en hier kun je van alles shoppen om je tafel feestelijk te dekken. En wat leuk is: de kleuren en prints kun je heel goed met elkaar mixen en matchen. Hierdoor kun je steeds weer andere sets op tafel zetten.

Stapelen maar!
Stapelen maar!

Leuke tip: vul eens een schaal met kerstballen voor een echte kerstsfeer. Maar natuurlijk mogen ook schaaltjes gevuld met kerstkransjes, banketstaaf en ander lekkers niet ontbreken. Kun je de hele maand december op tafel laten staan!

Mooi mixen & matchen
Mooi mixen & matchen

Met Kerstmis serveer je natuurlijk de ene na de andere gang. Er ontstaat een prachtig effect op de gedekte tafel door de borden te stapelen! Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Of wissel de gekleurde borden af met effen borden. Combineer met een mooie placemat, tafelloper of servetten om het plaatje compleet te maken. Ziet er prachtig uit! Alles wat je op de foto's ziet shop je overigens bij Tafelenkeuken.nl.

Voor het ultieme kerstgevoel
Voor het ultieme kerstgevoel

Misschien denk je nu... 'Kerstmis? Véél te vroeg!'. Gelukkig vind ik altijd wel een reden voor een feestelijk gedekte tafel. Het is leuk om dit soort items alvast in huis te halen want tja... die zijn natuurlijk het héle jaar door mooi. Kunnen we ons straks weer op Pasen verheugen :-).

Weer helemaal van nu
Weer helemaal van nu

 

Zo kom je alvast in de stemming...
Zo kom je alvast in de stemming...

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)