Kerst ook voor ná de kerst

Magisch schouwspel!
Magisch schouwspel!

Heerlijk om weer extra warmte & gezelligheid te creëren in deze koude december maand! Wat extra magie en verwondering! Laat je huis sprankelen! Maar dan met designs die zó fijn zijn dat ze ook na de kerst mogen blijven staan.

Zoals met deze prachtige sprookjesachtige Whirlabouts van designers van de Intuitiefabriek. In hun project Whirlabout werden ze geïnspireerd door de herinnering aan draaiende engelen boven kaarsen waarnaar ze eindeloos staarde toen ze kinderen waren. In hun ontwerp hebben ze de wet van de warmte gebruikt om dat gevoel van verbazing te herbeleven, wat resulteerde in een magisch bewegend landschap op de tafel.

Creëer je eigen sfeer
Creëer je eigen sfeer

Met de flessenlamp creëer je je eigen sfeer. Deze lamp past in alle standaard wijn- en champagneflessen. Je hebt altijd wel rond de feestdagen een mooie lege wijnfles in huis, toch? Je kunt een lege fles ook mooi beplakken met gouden confetti: met deze lamp erin heb je een feestelijk object! Staat ook leuk in gekleurde flessen. Op de foto rechts zie je trouwens de Infinity. Mooi hoe de drie waxinelichtjes oneindig fonkelen in het weerspiegelende glas. 

Zó mooi: Dandelight
Zó mooi: Dandelight

De Dandelight is een klein kunstwerkje dat zorgt voor een Sprookjesachtige sfeer. Past perfect in een chique kerstsfeer, maar daarna is het een bijzonder kunstwerkje waarvan je elke dag vrolijk wordt. De pluisjes zijn echte paardenbloempluisjes die een voor een met een pincet op het led-lampje zijn geplakt!

Blaadjes & boompjes
Blaadjes & boompjes

De Bouquet diy kandelaar van designer Ulrike Jurklies staat solo mooi, maar in een set van meerdere krijg je écht een prachtig effect. Met de kerst mooi te combineren met rode of gouden kaarsen! De lieve kaartjes Forest van designer Jurianne Matter kun je gebruiken als mooi naamkaartje op een kerstcadeautje maar staan samen ook mooi als sfeermaker in je interieur. Erg fijne pop-up boompjes met glimmende gouden spikkels.

Even vouwen en... je hebt 'n waanzinnig effect
Even vouwen en... je hebt 'n waanzinnig effect

Met deze leuke diy mallen van de Krantenkapper kun je zelf oneindig veel papieren diamanten en kristallen maken. Ik zie het al voor me: van glimmend goud papier een groot aantal sprankelende diamanten en kristallen maken en dan mijn hele kerstboom er mee vol hangen! WoW! Even checken of mijn kinderen mee willen helpen vouwen ;-). Een super leuke DIY!

Kersteditie van de popjes van Lammers en Lammers
Kersteditie van de popjes van Lammers en Lammers

En de bijzondere popjes van de designers Lammers en Lammers passen sowieso heel mooi met hun gouden details in een kerstsfeer. Maar nu hebben deze designers zelfs een speciale kersteditie ontworpen in een beperkte oplage! Een mooie set van een porseleinen ventje & popje geheel met goud details en een gouden kroontje waar een kaarsje in past. Zo mooi, dat het zonde is om er niet het hele jaar van te genieten. Iedereen heel veel plezier met het stylen en decoreren van je interieur voor een gezellige kerstsfeer!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)