Ken je deze duurzame vegan supplementen al?

Ken je deze duurzame vegan supplementen al?
Ken je deze duurzame vegan supplementen al?

Er is tegenwoordig veel aanbod op het gebied van vegan supplementen. Duurzaamheid is daarbij vaak een belangrijk onderwerp. Daarom maakt Smoothly supplementen die zowel vegan als duurzaam zijn. Ken jij ze al? 

Wat is Smoothly?
Smoothly is een webshop waar je alles vindt ter ondersteuning van jouw vegan lifestyle. Maar ook als niet-vegan kun je er natuurlijk terecht! Alle producten zijn plantaardig en duurzaam en bevatten alleen de beste ingrediënten voor schoonheid van binnenuit. Wie wil dat nou niet?

Voor schoonheid van binnenuit!
Voor schoonheid van binnenuit!

Wat maakt Smoothly zo duurzaam? 
Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel binnen de producten van Smoothly. Een voordeel hiervan is dat je automatisch bijdraagt aan een groenere toekomst, zonder dat het je teveel moeite kost. Hieronder lees je wat Smoothly aan duurzaamheid doet. 

1. Vegan
Ten eerste zijn alle producten 100% plantaardig en bevat het geen ingrediënten die getest zijn op dieren. Dit is niet alleen goed voor je vegan lifestyle, maar ook nog eens een duurzamere optie. Ook voor niet-vegans kan dit een goede reden zijn om toch voor vegan supplementen te gaan. 

2. Klimaatpositief
Smoothly werkt klimaatpositief, wat betekent dat er meer CO2 gereduceerd dan uitgestoten wordt. Dit doet Smoothly door het steunen van On A Mission. Dit is een organisatie die CO2-uitstoot van bedrijven compenseert door middel van herbebossingsprojecten over de hele wereld. Hierdoor heeft iedereen die producten bij Smoothly bestelt automatisch een positieve invloed op het klimaat!

3. Lokale productie
De producten worden niet onnodig ver weg geproduceerd, maar gewoon lokaal in Nederland. Hierdoor behouden de producten niet alleen een hoge kwaliteit, maar dit zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot. De producten komen namelijk niet vanaf de andere kant van de wereld en leggen een kleinere afstand af om bij jou thuis te komen.

4. Duurzame verzending
De producten worden verpakt in recyclebaar karton en verzonden met DHL Go Green. Hierbij wordt er gereden in elektrische bezorgauto’s en worden alle pakketjes klimaatneutraal bezorgd. 

Welke producten vind ik bij Smoothly?
Bij Smoothly vind je allerlei supplementen ter ondersteuning van jouw vegan lifestyle. Denk aan plantaardig eiwitpoeder, producten ter ondersteuning van huid en haar en diverse vitamines. Allemaal voor schoonheid van binnenuit.

Zo is Vegan Protein een heerlijk eiwitpoeder met lekkere zoete vanillesmaak. Perfect voor het maken van eiwitshakes of om mee te bakken. Dit is ook erg geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie, omdat deze eiwitten worden gewonnen uit erwten in plaats van zuivel. Ook lanceerden ze onlangs Vegan Vitamine D3. Deze vitamine D3 bevat geen wolvet van schapen, maar wordt gewonnen uit algen. Hierdoor is het volledig plantaardig.

Naast deze supplementen heeft Smoothly nog vele andere vegan supplementen waarmee ze bijdragen aan een belangrijke missie voor een toekomstbestendige planeet. Sluit jij je ook aan?

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)