Kampeerseizoen (bijna) geopend

Hip kamperen met Huisjeopwielen.nl
Hip kamperen met Huisjeopwielen.nl

Kampeerliefhebbers opgelet: met Pasen gaan veel campings en natuurkampeerterreinen weer open. Voor de diehards onder ons loopt het kampeerseizoen 365 dagen per jaar door. Winter of niet, kamperen zullen ze! Ben jij een kampeerder in de categorie ‘levensgenieters’ dan kun je vanaf eind volgende week weer op pad. Dus haal je caravan van stal, trek je kampeeruitrusting van de zolder en ga er lekker op uit. De lente komt eraan, we kunnen weer naar buiten gaan!

Waar naar toe?
Geen idee waar je met je tent of caravan naar toe moet gaan voor een lekker weekendje weg? Zoek je een fijne, kleine camping, persoonlijk en sfeervol? Heb je een hekel aan massa’s, caravanlaantjes en animatieteams? Kijk dan eens op Bijzonderecamping.nl, waar je de leukste, hippe en kleine campings vindt. Op een landgoed, midden in de natuur, aan het water in Friesland; stuk voor stuk pareltjes!

Kek interieurtje!
Kek interieurtje!

Geen eigen caravan?
Altijd al willen kamperen, maar geen eigen caravan? Dol op die gepimpte exemplaren en inspiratie nodig? Huur een Huisje op Wielen voor een paar dagen of je hele vakantie. De kekke caravans zijn er in mint, roze en lichtblauw en zijn helemaal hipperdepip ingericht. Kanten gordijnen, bloemetjes behang, vrolijk servies... Nespresso koffie en doktersromannetjes; pak je koffer maar in!

Hier géén animatieteams
Hier géén animatieteams

Meer vrijheid?
Vind je kamperen leuk, maar wil je eigenlijk liever niet de hele tijd op dezelfde plek staan? Geen paniek, ook voor jou is er een oplossing. Vrijheid, blijheid wanneer je een camper huurt bij Camperexperience. Ze hebben de meest leuke buscampers voor je klaar staan, van zo’n toffe nostalgische Volkswagen T2 tot een meer moderne gezinscamper. Here we come!

VW-busje kampeervakantie: supercool!
VW-busje kampeervakantie: supercool!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)