In een handomdraai een sfeervolle woonkamer

Kies de stijl die bij je past!
Kies de stijl die bij je past!

Een woonkamer is voor veel mensen de favoriete plek in huis. Het is de ideale ruimte om gezellig samen te zijn, lekker voor de televisie te hangen, of om heerlijk een boek te lezen op de bank. Als je veel tijd doorbrengt in de woonkamer wil je natuurlijk dat het er gezellig en sfeervol is. Met wat simpele toevoegingen zoals leuke accessoires en een mooi vloerkleed kun je heel eenvoudig een nog sfeervollere woonkamer creëren.

Oase van rust
De woonkamer is dé plek bij uitstek om even lekker tot rust te komen. Hoe gezelliger jouw woonkamer is, hoe sneller je er zult gaan zitten. Hoe jouw woonkamer eruit ziet, ligt natuurlijk helemaal aan je eigen stijl. Probeer dus eerst maar eens goed na te gaan wat jouw stijl precies is. De gouden tip voor de inrichting van je woonkamer, is om vervolgens vast te houden aan die stijl. Het wordt dan bijna vanzelf een mooi samenhangend geheel. Heb je bijvoorbeeld een landelijke stijl, ga dan voor veel hout, mooie donkere kleuren, robuuste meubels en een heerlijk zacht hoogpolig vloerkleed. Bij een Scandinavisch design past licht kleurgebruik in combinatie met elegante en sobere Scandinavische meubels. Met mooie accessoires die passen bij je stijl, krijgt je woonkamer direct meer persoonlijkheid.

Strak, Scandinavisch of landelijk?
Strak, Scandinavisch of landelijk?

Vloerkleed
Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat precies de stijl is van je woonkamer, want bij werkelijk iedere stijl past een vloerkleed. Met een mooi vloerkleed kun je de woonkamer direct veel extra sfeer geven, en het is ook nog eens lekker warm en zacht aan je voeten. Bij een bohemian-stijl kun je met een vloerkleed een mooi kleurrijk geheel creëren, en met een moderne inrichting geef je met een laagpolig vloerkleed net even een gezellige touch aan de woonkamer. Als je een Scandinavische stijl hebt zul je zien dat een vloerkleed met simpele patronen goed tot z’n recht zal komen. Koop een vloerkleed dat helemaal past bij jouw stijl, en je zult zien dat je woonkamer direct in een nog sfeervollere en gezelligere ruimte verandert.

Een vloerkleed zorgt voor warmte in huis
Een vloerkleed zorgt voor warmte in huis

 

I.s.m. Goossens Wonen

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)