Horloges van hout: wow!

Mooi: de shiny roze variant
Mooi: de shiny roze variant

Dat ambachtelijk geproduceerde producten 'hot' zijn, behoeft geen betoog. Kennelijk hebben we de behoefte om terug te gaan naar de basis. Ook producten van natuurlijke materialen zijn populair. Kijk maar eens naar de mode (ecofashion heeft de afgelopen jaren een enorme toevlucht genomen), het gebruik van natuurlijke materialen in huis en biologisch en healthy food. De mannen achter het hippe merk Lumbr snappen dit. Zij maken producten van hout die aan alle kanten 'goed' zijn, moet je eens kijken hoe mooi...

Lumbr wordt gerund door Theo en Bart. En die mannen, die weten wat mooi en stijvol is. Zo bedachten ze eerder al het beatblok; een draadloze speaker van hout waarop je je smartphone of tablet legt. Zonnebrillen van hout hebben ze ook, en horloges van hout. En die horloges in de nieuwe Aurora-lijn, die zijn echt heel bijzonder. Wat een mooie mix tussen stoer en chic. De horloges zijn gemaakt van duurzaam Koa-hout en zijn er twee kleuren: groen en roze. En dan in een matte en shiny variant. Mijn favoriet: de glanzende roze variant.

Eye-catchers
Eye-catchers

Súpercool vind ik ze. Echt weer eens iets anders. De prijs is ook oké: de horloges kosten € 99,95. En met een verhaal, want Lumbr compenseert het gebruik van hout voor de producten met de aanplant van nieuwe bomen. Misschien ook iets voor je lief? Er zijn namelijk ook prachtige houten horloges voor mannen!

Stoer en chic: horloges van hout
Stoer en chic: horloges van hout

 

 

reacties op dit blog (8)

25 oktober 2019
Antje
Oh wat mooi
10 februari 2016
Angelique
Ziet er geweldig uit. Zijn allemaal mooi, maar voor mij persoonlijk zijn de matten het mooist
09 februari 2016
Marion Beckmans
Geef hout als je van elkaar houdt
09 februari 2016
Maran
Super mooie horloges!
09 februari 2016
j. geerdink
Erg mooi en stijlvol, past bij ieder outfit. Wow..zeg ik dan :-)
09 februari 2016
Silvia
Super mooie horloges, draagt fijn!
09 februari 2016
trudy
Erg mooi.... lijkt me wel wat!!!
09 februari 2016
Dionne
Wauw erg leuk!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)