Hoe overleef ik de kou?

Op de fiets met de Wobs!
Op de fiets met de Wobs!

Het vriest, sneeuwt en het is vooral ontzettend koud in Nederland! Niet alleen vandaag, maar de komende weken ziet het er winters uit. Persoonlijk lig ik liever plat op het strand met de zon in mijn gezicht, maar er zijn gelukkig nog trucjes en producten die mij door de winter slepen. Denk aan fijne dekens, warme slofjes en lekkere dikke sjaals. Klinkt toch stiekem best fijn eigenlijk…

Tja, ik ben een stadsmens en overal waar ik kom, kom ik met de fiets. Of het nou 30 graden is of vriest zoals nu. Eigenlijk kom ik er niet onderuit. Met tranen van de koude wind en bevroren handen kom ik dan aan op bestemming, omdat ik me nooit echt goed voorbereid op de winter. Nou zag ik op Flavourites Live die ontzettend leuke Warm On Bikes voor het eerst met mijn eigen ogen en wilde ze het liefst meteen meenemen (maar toen was het nog niet zo koud). Nu staan ze bovenaan op mijn verlanglijstje. Speciaal gemaakt voor de die hard elke-dag-met-de-fiets mensen zoals ik. Eigenlijk een heel simpel ontwerp want het is niet veel meer dan een grote want aan je handvaten om je handen heerlijk warm in te houden, maar het verhaal vertelt wel meer dan je zou verwachten. Benieuwd? Kijk dan even op hun shop en lees alles over de Wobs!

Mooie sjaals van Coisa
Mooie sjaals van Coisa

Dan heb je het nog niet overal warm tijdens die hell of a fietstocht, want je hals moet ook goed warm blijven. Ik heb vaak van die dikke wollen sjaals die voor op de fiets eigenlijk té warm zijn. Coisa heeft voor mij (en alle andere fietsende mensen in Nederland) de perfecte sjaal ontworpen. Met veel liefde en aandacht gemaakt in een klein ateliertje in Portugal. Eerlijk product, word ik helemaal warm van! ;)

Fijne plaid van Allerwarmst
Fijne plaid van Allerwarmst

Het liefst kruip ik met dit weer elke avond onder een lekker deken met een warm kopje thee op de bank. Dan vind ik zo’n fleecedeken maar niets en ga ik liever voor een deken van hogere kwaliteit zoals de handgemaakte variant van Allerwarmst. Gemaakt in een kleine weverij in Engeland en is ook nog super stylish! Verkrijgbaar in grijs, okergeel en olijfgroen

Warme slofjes van Esgii
Warme slofjes van Esgii

Las but not least; die voeten die maar niet warm willen worden. Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik kan echt de hele dag koude voeten hebben tot het moment dat ik ze in fijne slofjes schuif. Om je echt warme voeten te garanderen raad ik de slofjes van Esgii aan. Gemaakt van vilt en heeft een prachtig verhaal. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je lief of voor de kids. Ik krijg het zo in ieder geval niet snel meer koud!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)