Hoe leuk: deze gepersonaliseerde brievenbuscadeautjes

Hoe leuk, zo'n cadeautje in de brievenbus!
Hoe leuk, zo'n cadeautje in de brievenbus!

Het is een kleine moeite maar kan zoveel geluk opleveren: een cadeautje opsturen. De cadeautjes van Thnx.nu zijn hiervoor perfect geschikt. Ze komen gewoon door de brievenbus én je kunt ze laten personaliseren! Super goed idee.

Het is toch lastig, nu in coronatijd. Feestjes vieren zit er even niet meer in. Verjaardagen slaan we over, we zoeken elkaar zo min mogelijk op en ondertussen neemt de eenzaamheid toe. Natuurlijk: je kunt eens appen of mailen met je eenzame tante, oma of kennis. Of je gaat eens videobellen. Maarja, da's ook niet ideaal hè. Gelukkig zijn er manieren om de ander te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Het opsturen van een cadeautje is toch altijd een leuk idee. En tuurlijk: dat kan met een bloemetje of fles wijn (ook fijn natuurlijk), maar het kan echt een stuk origineler!

Een heel leuke manier van 'dankjewel' zeggen
Een heel leuke manier van 'dankjewel' zeggen

Bij Thnx.nu zijn ze gespecialiseerd in het bedenken en maken van verrassende cadeautjes. Hier kun je kiezen uit allerlei thema's, zoals 'bedankt', 'beterschap' en 'voor hem' of 'voor haar'. In mooie strakke doosjes met een gepersonaliseerde wikkel zit dan een kleine verrassing. Een Tony Chocolonely bijvoorbeeld, samen met een zakje bloemzaadjes. Of een beautysetje en een flesje met droogbloemen. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Alles past door de brievenbus! We probeerden het uit en zijn enthousiast, de pakjes zijn prachtig en het voelt zo feestelijk om op deze manier een cadeautje te ontvangen! 

En de wikkel kun je personaliseren!
En de wikkel kun je personaliseren!

Bij Thnx.nu hebben ze er goed over nagedacht, want naast alle combi's van cadeautjes kun je ook kiezen uit veel verschillende dessins. Evergreen, Pink Blossum, Splash of Summer... voor iedereen zit er wel een passend dessin tussen. En, geen paniek als je last-minute bedenkt dat je iemand wilt verrassen. Voor 15.00 uur bestellen betekent de volgende dag in de brievenbus - op de dagen dat er post wordt bezorgd, vanzelfsprekend. Mét jouw persoonlijke boodschap. Echt leuk, toch! Wie ga jij verrassen?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)