Hip voor mannetjes

Cactusjes all over!
Cactusjes all over!

Eén van de nieuwe shops op Flavourites deze maand is Small Rebel. En als ik deze webshop zie, krijg ik acuut heimwee naar vroeger, toen mijn mannetje (bijna basischool-af, help!) nog een klein krullenkopje was. Ik zou wel weten waar ik zijn kleertjes zou kopen, als hij nog steeds klein was...

Vorige week moest ik mijn iPhone synchroniseren. Ik weet niet wat ik precies deed, maar het ging allemaal net even anders-dan-anders. Ineens stonden er alemaal foto's van pakweg tien jaar geleden op mijn telefoon. Dat kun je natuurlijk heel irritant vinden, maar ik vond het ge-wel-dig. Ik, moeder van twee kids van 9 en 11, loop ineens weer met babyfoto's op mijn telefoon. Mijn vriendinnen smelten - net als ik - acuut weg bij het zien van die twee kleintjes. Ook hondje Pip (inmiddels hoogbejaard) is weer voor heel even jong, springerig en vooral heel erg stout ;-). Als ik zoon Finn dan zo zie, zie ik eigenlijk hetzelfde mannetje als nu. Maar dan in een kleine versie. En ook al heeft hij op elke foto wel iets leuks/hips aan, moet je eens kijken hoe leuk babyfashion nu is... Bij Small Rebel bijvoorbeeld is net de nieuwe collectie van nOeser online gezet. Het is geweldig!

Mooi: die stoere groene tinten
Mooi: die stoere groene tinten

Kijk eens: die leuke prints. Cactusjes all over: geweldig! Wat ik ook zo fijn vind aan nOeser, is dat de kleding biologisch geproduceerd is. Dat vind ik voor mezelf al heel fijn, maar helemaal voor die kleintjes. Je hebt veel minder kans op huidirritatie doordat het beter ademt en de kleding is veel zachter dan niet-biologische kleding. 

Stoer van Small Rags
Stoer van Small Rags

Ook gezien bij Small Rebel: de nieuwe zomercollectie van Small Rags. Da's ook al zo'n leuk label. Lekker stoer, maar toch fris. Veel geziene kleuren deze zomer: okergeel, grijs en lichtblauw. Leuke kleurencombi. Ik houd van geel bij jongens, vooral in combinatie met blauw.

Baggy broekje van Small Rags
Baggy broekje van Small Rags

En kijk dit baggy broekje. Superleuk. En dan dit setje met cactus (van nOeser), da's is ook heel tof hoor. Hmmm... Small Rebel is een webshop die je in de gaten moet houden, zéker als je een klein mannetje in huis hebt!

Leuk van nOeser
Leuk van nOeser

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)