Het licht zien

villameliefste.png
villameliefste.png

Zojuist heb ik het licht gezien. Althans, deze lamp van beton. Die gaat zeker shinen op tafel. Ben meteen verder gaan kijken of ik nog meer sfeermakers kon vinden van bijzondere materialen. Lampen die net even anders zijn dan andere. Missie volbracht! Ik laat je graag wat originele varianten zien.

Mooi aan deze lamp vind ik de combi van materialen: beton en kurk. En de afwerking: het mintkleurige draad en natuurlijk het getinte glas van de bollamp zelf. Ik ben in mijn nopjes dat ik hem tegenkwam (afgeprijsd nog wel!).

storewithoutahome.png
storewithoutahome.png

Bij even verder zoeken in een aantal andere favoriete webshops kwam ik nog zo’n pareltje tegen. Maar dan met humor, namelijk de keramieken aap Mr. Choco. Beeldschoon!

storewithoutahome_huis1.png
storewithoutahome_huis1.png

In dezelfde webshop (storewithoutahome) zag ik dit porseleinen huisje. Let op hoe deze brandt, dan zie je een silhouette van twee vogels… Met een, nog steeds, grote liefde voor deze beestjes acht ik de kans groot dat deze ooit nog zal prijken tussen mijn andere witte porseleinen accessoires. Hmm…

storewithoutahome_huis2.png
storewithoutahome_huis2.png

Heel tof vind ik ook de Neon Art wandlampen waarbij je je eigen letters en/of cijfers kunt kiezen. Customizen dus!

flinders.png
flinders.png

En dan hebben we natuurlijk nog papieren lampen. Deze vind ik net even anders door het gekleurde randje. Stoer in zwart of licht in wit met grijs.

ippys.png
ippys.png

En voor kinderen blijven de houten wandlampen van Ferm Living een mooie natuurlijke eye catcher. Er zijn ook een aantal varianten in kleur verkrijgbaar, zoals de wolk en de auto!

emma-b.png
emma-b.png

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)