Heerlijk: warme voeten!

Heerlijk: een herfstwandeling
Heerlijk: een herfstwandeling

Het is een ramp met mijn voeten. Ze willen maar niet warm worden in de maanden oktober tot en met pakweg april. Of ik nu thuis zit te werken of op zaterdag langs het hockeyveld sta: mijn voeten zijn ijsklompjes. Maar er is goed nieuws. Het lijkt erop dat ik eindelijk een oplossing heb gevonden!

Toegegeven: het is de afgelopen week natuurlijk best heel lekker nazomerweer geweest. Maar hé - ik laat me niet bedotten! Want de temperatuur is natuurlijk niet echt zomers. Ik merk het al eerste aan mijn voeten als de herfst haar intrede doet. Koud zijn ze, ze worden gewoonweg niet meer warm! Buiten, maar zelfs binnen heb ik er last van.

Mooi hè!
Mooi hè!

Maar nu heb ik echt een super oplossing gevonden. Laatst zag ik ze al: heerlijke warme laarzen van TOMS. De afgelopen zomer kwam mijn buurvrouw al stralend binnen - op haar nieuwe TOMS. Daarna showde vriend F z'n TOMS, handig voor op de zeilboot, vond hij. En nu heb ik ze dus ook. Maar dan als heel mooie laars. En dan het allerbeste nieuws: ze zijn zó lekker warm, want ze zijn gevoerd met heerlijk zacht en warm fleece (de buitenkant is van weerbestendig suède). Mijn laarzen zijn geïnspireerd op de Nepalese hooglanden - vandaar ook deze rood-witte Nepalese festonsteek erop. En het mooie van TOMS is natuurlijk dat als je een paar schoenen koopt, TOMS een mens in nood helpt.

Ook leuk, multicolour
Ook leuk, multicolour

Heerlijk dat ik nu gewoon op zaterdagochtend langs het hockeyveld warme voeten heb. En dat ik ook in huis niet meer hoef te klagen over ijsklompjes. En eh... wat heerlijk voor de wintersport, straks in februari! TOMS aan en 's avonds voor de haard aan de glühwein. Dat gaat helemaal goed komen. Kijk, er zijn nog veel meer leuke laarzen. Zoals deze, in bontgekleurde op Nepal geïnspireerde prints. Of deze, in suède met namaakhaar. Echt leuk.

Toms IV.jpg
Toms IV.jpg

't Is een prachtig concept, dat TOMS. Spread the word, zou ik zeggen!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)