Hebben is houden!

Volhangen maar!
Volhangen maar!

Handen in de lucht als je ooit een keer cadeaus aan het shoppen was voor een vriendin, maar het item zó leuk was dat je het uiteindelijk zelf hebt gehouden. Precies. Zo gaat het bij mij dus met sieraden, en dan met name met minimalistische sieraden. Want daar kun je jezelf schaamteloos mee volhangen.

ByCaitlin is dus zo’n snoeperige winkel waar iedere sieradenjunkie zijn slag kan slaan. Van kleine studs voor in je oren tot kettingen met edelstenen waar je jezelf mee wil treaten, alles komt voorbij op de jaloersmakende instagrampagina

Mix & match!
Mix & match!

Naast minimalistische items hebben ze ook kleinigheidjes met een knipoog. Want oorstekers in de vorm van hamburgers en friet (5,95) zijn wellicht niet geschikt voor elke gelegenheid, maar natuurlijk wel hilarisch om cadeau te geven.

Naast de prachtige sieraden verkoopt ByCaitlin ook posters, stationary en hilarische happy pills
Naast de prachtige sieraden verkoopt ByCaitlin ook posters, stationary en hilarische happy pills

Nu mijn winkelmandje al aardig vol begint te raken (oeps), moet ik toch maar eens wat items elimineren. Want met ruim 30(!) paar oorbellen en kettingen in mijn bezit kan ik mezelf niet recht in de spiegel aankijken als ik mijn collectie met deze aankoop verdubbel. Eindstand: een ketting met muntjes (15,95) en een paar oorringetjes (9,95). Ik twijfel nog over de hamburger-en-friet oorstekers. Of zal ik ze dan toch maar scoren en cadeau geven aan die vriendin wiens vorige cadeau ik lekker zelf heb gehouden?

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)