Happy moments book

‘My little treasure book’ van Handwritten
‘My little treasure book’ van Handwritten

Schrijven. Ik vindt het heerlijk. Ideeën, verhalen, gedachtes, belevenissen, woorden, de meest uiteenlopende dingen schrijf ik op. En vooral gewoon met pen en papier. Thuis heb ik dus ondertussen ook een hele verzameling aan notitieboekjes liggen. In alle soorten en maten. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen! 

Toen ik Flavourites ontdekte ging ik dus ook meteen op zoek naar notitieboekjes. Al snel kwam ik terecht bij Handwritten. Alleen de site al... Rustige kleuren. En.. veel groen! Perfect. Maar vooral het verhaal. Handwritten staat helemaal in teken van vertragen. Het oprecht interesseren in een ander en het er écht zijn. Hoe mooi is dat, dat willen we toch allemaal? Naast alle interessante dingen die je er kunt lezen staan er ook hele leuke dingen in de webshop. Zoals het 'My little treasure book'. Op slag verliefd! Een boekje waarin alles kwijt kunt! Alles wat waardevol voor je is...

Handgemaakt notitieboek van Bleq
Handgemaakt notitieboek van Bleq

Ook een fijne tip: dit zwarte, handgemaakte notitieboek van Bleq.nl.

De ‘Happy Jar’, ook nog eens leuk in je interieur.
De ‘Happy Jar’, ook nog eens leuk in je interieur.

Sinds kort ben ik begonnen met een heel leuk boek: ‘My happy moments book’. Een boek waar ik al mijn bijzondere momenten in beschrijf. Eigenlijk hetzelfde idee als de 'Happy Jar' van Handwritten. Dat is een glazen pot waarin je dagelijks een briefje in kunt doen waarop je iets schrijft waar je dankbaar voor bent. Dat kan van alles zijn: van een leuk gesprek, een complimentje, tot het ruiken van de eerst lentegeuren. Zo sta je steeds even stil bij deze geluksmomentjes. Origineel om als cadeau weg te geven maar ook zeker zo leuk om gewoon zelf te houden!

Mijn ‘Happy Moments Book’ en Polaroidkaarten van Via Martine
Mijn ‘Happy Moments Book’ en Polaroidkaarten van Via Martine

Met deze geluksmomentjes vul ik ook mijn ‘Happy moments book’. Ik ben fotografe, dus een enorme liefhebber van foto’s. Dus die gebruik ik dan ook graag! Zo kwam ik ook bij ViaMartine terecht. Via Martine kun je je eigen foto’s bestellen vanaf je Instagram account. Weet je hoe leuk! Van posters tot polaroid kaarten.

Plak ze op met leuk tape, zoals deze van Dreamkey
Plak ze op met leuk tape, zoals deze van Dreamkey

En dat laatste is natuurlijk hartstikke leuk voor in het boek. Maar ook om op te sturen naar je vriendin of om je woonkamer mee op te leuken! Je kunt ze ook opplakken met dit mooie watercolour tape van Dreamkey Design. Ook aan de slag met zo’n boek? Bewaar alles. Tickets, bonnetjes, takjes, bloemetjes en alles wat je maar kunt bedenken! En je begrijpt het zeker wel. Dit moment gaat ook in mijn boek, mijn eerste blog voor Flavourites...

reacties op dit blog (4)

09 maart 2017
Berthilde
Dank je wel Greet!
09 maart 2017
Berthilde
Wat lief Melene, dank je :)
08 maart 2017
Greet
Super leuk Berthilde ,
08 maart 2017
Melene
Heel leuk geschreven berthil! Precies zo als je bent ☺
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)