Groetjes uit…

Kaartje versturen van je vakantie
Kaartje versturen van je vakantie

Het is bijna tijd om de koffers te pakken en lekker op vakantie te gaan! Tegenwoordig kunnen we overal bellen en appen, maar hoe leuk is het nou om via een ouderwets kaartje te laten weten hoe het is op vakantie? Nu zijn die typische ansichtkaarten bij de souvenirwinkel in het dorp vaak wat oubollig. Wil je nou écht een leuk kaartje sturen vanuit je vakantie bestemming, of wil je iemand gewoon een fijne vakantie wensen? Lees dan verder naar deze leuke tips:

Vakantie in je bol met deze zomerse kaartjes van The Stationery Store. Deze kaarten zijn perfect om mee te nemen op vakantie en ze vervolgens vanaf daar te sturen naar vrienden en/of familie. Ben je nou echt een kaartjes-fanaat? Dan ben je bij The Stationery Store aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid een kaartje met de leukste illustraties en teksten. Tip: kijk eens naar de kaarten-box! Voor als je altijd een leuk kaartje in huis wil voor verschillende gelegenheden.


 
Blijf je lekker in Nederland? Ook hartstikke leuk om een dagje naar een stad te gaan waar je anders niet zo snel naartoe zou gaan. Maastricht, Hengelo of Texel bijvoorbeeld. Nederland is echt zo saai nog niet! Hoe leuk is het om een kaartje vanuit die stad te sturen om even aan vrienden en familie te laten weten hoe gezellig het was? Dat kan perfect met de toffe skyline-kaartjes van Mevrouwemmer!


 
Zit jij heerlijk met de beentjes omhoog in een tropisch paradijs, maar is jouw vriendin of familielid nog keihard aan het werk? Help ze een handje vanuit jouw strandstoel met de fijne ‘take it slow’ kaarten van Slowseries. Met belangrijke boodschappen op de kaarten kun je iemand even uit de stress helpen en laten relaxen voor een minuutje. Klein gebaar, groot verschil!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)