Groen in huis!

Frisse lucht happen in huis!
Frisse lucht happen in huis!

Nu de blaadjes van de bomen beginnen te vallen, merk ik dat ik heel erg geniet van de prachtige kleuren aan de bomen, maar ook al stiekem het volle groen mis. Dat groen breng ik dan graag in huis met planten, subtiele tintjes groen hier en daar, of juist de perfecte groene meubels die voor een frisse look zorgen. Hier een paar leuke tips voor meer groen in huis!

Als eerst denk je natuurlijk meteen aan planten als je aan groen denkt. Planten zijn dan niet alleen groen van kleur, ze zijn ook groen in hun doen! Net zoals de mooie kamerplanten van PLNTS, geven veel kamerplanten schone lucht aan de mens. Waar planten allemaal toch niet goed voor zijn! Als je dus net als ik dol bent op die frisse geur van de lente, kun je dat door blijven snuffelen in je eigen woonkamer. Gezond en vooral heel erg fijn!

Acalypha Hispida van GreenBubble: groen met een lekker fel kleurtje
Acalypha Hispida van GreenBubble: groen met een lekker fel kleurtje

Zijn de planten van PLNTS misschien 'too much' voor jouw woning en ben je op zoek naar iets anders? Kijk dan vooral even bij een ander toppertje: Airplantshop. Hier vind je de schattigste kleine luchtplantjes, die heel decoratief zijn en super leuk in ieder huis staan of hangen. Een bonusje: je hebt geen groene vingers voor dit leuke groen nodig, besproei de plantjes eens of twee keer per week en ze zijn helemaal happy!

Prachtige gordijncombinaties van Echtgordijn
Prachtige gordijncombinaties van Echtgordijn

Groene gordijnen klinken misschien een beetje gewaagd, maar niets is minder waar. Met de juiste kleur groen geef je je hele kamer een totale make-over en zit je in een mum van tijd in een oase van rust. De gordijnen van Fijn Gordijnzijn het perfecte voorbeeld. Paar mooie plantjes erbij, leuke groene poef en je kamer is getransformeerd in een heerlijk rustige kamer!

Kijk nou hoe prachtig die velvet-bank!
Kijk nou hoe prachtig die velvet-bank!

Als groen helemaal jouw ding is (goede keus!) raad ik je aan om voor een groene bank te gaan. Wat helemaal in is is deze bank van 4x6sofa; donkergroen en dan het liefst velvet zoals deze. Valt niet te veel op en is ook nog eens heerlijk zacht. Met wat lichte tinten in huis is deze bank een prachtige toevoeging. Het leuke trouwens van 4x6sofa is dat je hier vier modellen kunt kiezen in wel 24 kleuren. Dus mocht groen tóch niet helemaal je kleur zijn... dan val je vast voor een andere tint. Ook nog een leuke tip: bij Sofacompany is ook een leuk adres waar je je eigen bank kunt samenstellen. Al met al: voor elk wat wils, groen is echt voor íedereen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)