Gift Guide voor Kids

Gift guide kids
Gift guide kids

Jaaaa, het is eindelijk zover! We gaan weer beginnen met onze Gift Guides waarin we je leuke en originele cadeautips geven. We trappen af met de Gift Guide voor Kids, waarin je 10 top cadeaus voor kinderen van 0 tot 12 jaar vindt. 

Let's go!

Wat, weer saaie sokken cadeau geven? Dacht het niet, want de coole sokken van Walkytalkies zien er niet alleen geweldig uit aan kindervoetjes, je tovert ze ook in een handomdraai om tot handpoppen! Trek ze gewoon over je hand, steek je duim in de hiel van de sok en let the show begin! Er zijn heel veel verschillende karakters, zoals een haai, draak, heks en politieagent. Super leuk om aan alle kindjes te geven waarmee je Sinterklaas of Kerstmis viert, dan kunnen ze meteen een toneelstukje in elkaar zetten. Nuttig én creatief cadeau in één dus.

Walkytalkies
Walkytalkies

Kijk eens hoe leuk deze boerderijdieren van Tikiri zijn. Echt een schot in de roos voor de kleinste kinderen. Deze veelzijdige dieren kunnen mee in bad, in bed en op pad. Er zit bovendien een leuk belletje in dat een zacht geluidje maakt. De boerderijdieren zijn gemaakt van 100% natuurrubber plantaardige verf, wel zo veilig voor je kindje. En omdat er geen gaatjes in zitten, blijft de binnenkant lekker fris. Je shopt ze bij Fair Baby Beginnings, en naast deze boerderijdieren vind je daar ook nog safari dieren. Leuk voor een bonte verzameling!

Fair Baby Beginnings
Fair Baby Beginnings

Is jouw kind een echte boekenwurm, natuurliefhebber of wereldverbeteraar? Check dan de kinderboekencollectie van Zoutbloed. Daar vind je namelijk de mooiste kinderboeken over de zee en de wereld. Zo leren ze spelenderwijs van alles over de aarde, planeten en het weer. Er zijn mooi geïllustreerde prentenboeken voor je dreumes, leuke speel- en doeboeken voor kleuters en interessante boeken met bijzondere feiten voor basisschoolkinderen. Met deze kinderboeken geef je dus niet alleen een mooi en vermakelijk cadeau, ze zijn ook nog een hartstikke leerzaam!

Zoutbloed
Zoutbloed

Knuffelen met een PET-fles? Klinkt niet echt als een goed idee. Maar wat als we je nou eens vertellen dat de knuffels van Aurora Eco Nation volledig zijn gemaakt van maar liefst acht gerecyclede 500ml-flessen! Bijna niet te geloven, maar toch is het zo. Van de flessen wordt uiteindelijk garen gemaakt en daarmee ontstaan de zachtste, liefste en meest duurzame knuffels die er maar zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Bengaalse tijger, zo schattig. En goed om te weten, er zitten geen plastic oogjes op deze knuffels, dus ze zijn ook geschikt voor de allerkleinste kindjes. Er zijn nog veel meer lieve en zachte knuffeldieren, dus je kunt een hele verzameling aanleggen. Je shopt ze bij Ditha Bonita.

Ditha Bonita
Ditha Bonita

Oh kom er eens kijken! Dit is toch een leuke winkel, die je misschien al kent voor alles voor de kinderkamer, maar Kids Decoshop heeft ook heel erg veel tof speelgoed. Wat dacht je van houten speelgoed zoals de Stapelboom met Bosdieren, dat er niet alleen mooi en uitnodigend uitziet, maar ook goed is voor de motorische ontwikkeling van je kids. Of wat dacht je van kleurrijke puzzels voor de allerkleinsten tot de al wat grotere kindjes en super leuke prenten- en voorleesboeken. Check ook de magneetboeken, waarmee je kinderen al spelenderwijs de vier seizoenen leert kennen of leert klokkijken.

Kids Decoshop
Kids Decoshop

Op zoek naar een lief cadeautje voor je kleine meid? KAYA heeft een uitgebreide collectie zilveren kinderoorbellen met échte geslepen kristallen. Van unicorn oorbellen, dieren en hartjes tot zeemeerminnen. Gemaakt van echte juweliers kwaliteit (.925) zilver, extra sterk dus. Alle oorbellen van KAYA zijn afgewerkt met een rhodium laagje, zodat de oorbellen prachtig blijven. Check ook de matching armbandjes, ringetjes en kettingen.

Kaya Sieraden
Kaya Sieraden

Op zoek naar een mooi, praktische en duurzaam cadeau voor een baby’tje? Kijk dan eens naar de Franny Bandana slabbetjes van Fran for Mothers. Deze handgemaakte slabbetjes zijn een uitkomst voor kindjes die bijvoorbeeld doorkomende tandjes hebben, waardoor ze de hele dag kwijlen op hun kleertjes. Met deze stijlvolle slabbetjes blijven de kleertjes in ieder geval schoon en droog, want ze zijn lang genoeg om alles op te vangen en kort genoeg om niet in de weg te zitten. De bandana’s zijn gemaakt van hoogwaardig dubbelzijdig 100% biologisch hydrofiel, dat is een lichte, luchtige en zachte stof, die snel droogt. Ze slabbetjes hebben twee drukknoopjes en zijn daardoor (in twee maten) verstelbaar. Heel fijn cadeau dus!

Fran for Mothers
Fran for Mothers

Ken je nog dat boek over het molletje dat wilde weten wie er op zijn hoofd had gepoept? Leuk is die, met allemaal dierenpoepjes. Nou precies dat thema vind je ook in het zoek en vind-spel Van wie is deze poep? dat we bij Quefem spotten. Het spel met 54 kaartjes is heel mooi vormgegeven met leuke tekeningen van de dieren en hun poep. En zit ook nog een leuk boekje bij met allerlei interessante weetjes over poep. Kleine waarschuwing: de gesprekken aan tafel gaan voortaan over..eh...poep!

Quefem
Quefem

Een tafelkleed waar gewoon op getekend en geschreven mag worden?? Hoe cool is dat! Wij vonden bij Balaboosta een groot tafelkleed vol letters waarin 118 dieren verstopt zijn. Met de meegeleverde stiften kunnen kids de letters inkleuren en zo alle dieren vinden. Of ze spelen een ander spelletje, leren het alfabet of verzinnen zelf iets leuks om met dit tafelkleed te doen. Hoe dan ook, kinderen zullen zich niet vervelen aan tafel. Super handig bijvoorbeeld tijdens het kerstdiner of voor op een kinderfeestje. Je krijgt er nog een boekje bij waarin allerlei leuke spellen staan. En na het eten, dan gaat het tafelkleed gewoon in de was zodat jullie de volgende keer opnieuw kunnen spelen.

Balaboosta
Balaboosta

Dit is een cadeau dat eigenlijk op het nachtkastje van elk kind zou moeten liggen: Slaapklets van Gezinnig. Het is een soort dagboek waarin je per dag een aantal vragen beantwoordt die over de afgelopen dag gaan. Heel ontspannen manier om even terug te kijken op de leuke momenten en wat er minder goed ging. Kinderen kunnen het zelf invullen, maar het is natuurlijk veel leuker om het samen te doen. Door samen de dag af te sluiten, is er echt een moment van aandacht voor elkaar. Zo fijn. De Slaapkletsserie van Gezinnig bestaat uit verschillende boeken en er is ook een Engelse editie. Enne, stiekem is dit gewoon een cadeautje voor jezelf!

Gezinnig
Gezinnig

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)