Gezocht: leuke, hippe camping!

Leuk: een yurt... of een pipowagen
Leuk: een yurt... of een pipowagen

Ojee. Over een week ga ik met vakantie, maar ik heb nog nergens over nagedacht. Ja, we gaan met de camper en zoeken de zon op langs de westkust van Frankrijk. Maar wat zijn de leukste plekjes? Lees meer, klik op de foto's!

Het was de laatste tijd door onze grote restyling nogal druk bij Flavourites - zo niet ongelooflijk hectisch. Zó druk, dat ik mijn vakantieplannen steeds voor me heb uitgeschoven. In die zin: we weten dat we met de camper weggaan, vriendlief wil kitesurfen, de kids zijn dol op het strand en ik wil vooral kunnen hardlopen. Nu hadden we bedacht dat we langs de Franse westkust gaan afzakken naar het zuiden - het weer zal het tempo bepalen.

Hip toiletgebouw
Hip toiletgebouw

Maar waar zitten de leukste campings? Hoe voorkom ik dat we continu 'nul' op het request krijgen en voor overvolle campings staan? Op welke manier vermijden we de massa en hobbelen we zomaar de leukste, kleinschalige, hippe, hippie-chique campings binnen? Ik ben wel heel blij met de website Bijzondercamping.nl. Marleen Brekelmans, die een kei is in het ontdekken van de leukste plekken op aarde, lanceerde deze website nadat haar andere website Bijzonderplekje.nl (ook al zo leuk!) al een doorslaand succes was. Thx Marleen, voor het delen van je allerbeste tips. Ik heb hier al een paar pareltjes gespot, dus hopelijk is er straks een plekje vrij voor ons op zo'n leuke yogacamping, boerencamping of glamping. Nu al zin in!

Da's lekker luxe kamperen
Da's lekker luxe kamperen

En.. mocht iemand een ge-wel-di-ge tip hebben voor een camping aan de westkust in Frankrijk: kom maar door! Nog een weekje doorbuffelen, en dan mag ik...

Gespot in Portugal
Gespot in Portugal
Om blij van te worden!
Om blij van te worden!

reacties op dit blog (1)

29 juli 2015
josee
Hoi Natascha Hoog tijd om ook eens een kijkje te nemen op onze glampingrubriek van frankrijk.nl.. We inspireren je graag met onze adresjes, ook a/d westkust!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)