catwalknews: Tailor & Elbaz

Nú in de sale!
Nú in de sale!

Je kent ze vast; de Modemeisjes met een Missie: Maria Tailor & Tamara Elbaz. In rap tempo verovert hun label Tailr & Elbaz de Nederlandse modewereld.

Gisteren hadden we een hotline met Diana van Moderood.nl. Deze fashionwebshop verkoopt Tailor & Elbaz - en met succes! Check snel de collectie, er is nu sale! Diana was gisteren op de Fashion Week bij de modeshow van Tailor & Elbaz. Razend enthousiast hield ze ons via de app op de hoogte. Van de goodiebag die ze kreeg, van de geweldige show (geheel in Alice in Wonderland-stijl), van de BN'ers zoals Kim Kötter en Fred van Leer die ook aanwezig waren... Nouja, wij waren lichtelijk jaloers natuurlijk. En hielden het maar bij het bekijken van de online zomercollecties, waar nu - fijn! - sale is. (check bijvoorbeeld het toffe jurkje van de foto, mooi!!).

De goodiebags...
De goodiebags...

Anyway. Diana zat dus (bijna) front row. Dat zijn zo de voordeeltjes als je zo'n label inkoopt voor je webshop... Echt geweldig. Bij binnenkomst zat een model in een sprookjesachtige blauwe jurk op een grote schommel op de catwalk, en deelden Alice in Wonderland-figuren koekjes en drankjes uit. Oja, en er lag natuurlijk een fijne goodiebag op Diana te wachten. Thx Diana, dat je ons op de hoogte hield ;-). Wat we volgend jaar zomer gaan zien bij Tailor & Elbaz? Veel sportieve, stoere en vrouwelijke fashion. Net als bij Alice in Wonderland komen de harten en ruiten veelvuldig terug, maar ook sportieve blauw-witte streepjes zijn veel gezien. Maar ook: vrouwelijke wit met roze jurkjes. Snoeperig! Maria en Tamara poseerden na afloop gewillig in deze zoete jurkjes. Diana was vooral onder de indruk van de fashion statement items als een witte blouse en witte sweater met stoere, unieke opdruk.

... met fijne inhoud
... met fijne inhoud

Nog even wachten totdat het voorjaar 2016 is... maar we zijn in elk geval lekker gemaakt! En tot die tijd shoppen we gewoon nog even in de sale bij Moderood.nl. Ook fijn, toch?

Alice in Wonderland...
Alice in Wonderland...
Maria en Tamara in snoeperig roze
Maria en Tamara in snoeperig roze

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)