Gespot in online magazine!

vogels aan je lamp!
vogels aan je lamp!

Ik zat eens even door het online magazine Flavourzine van deze maand te bladeren en zag daar onder andere deze vogels, welke je aan de kabel van je lamp kunt bevestigen. Leuk zijn ze, vind je ook niet? 

Ook zag ik deze kettingen met mooie print of leuke tekst. Mooi als cadeau! Of gewoon voor jezelf natuurlijk. 

kettingen
kettingen

Verder ben ik ook nog steeds erg blij met mijn luchtplantjes. Deze heb ik aan de balken in mijn huis gehangen en ze zijn super goed te onderhouden! (lees: weinig water nodig, erg handig). Klik even op het kruisje en je komt bij de webshop waar je deze kunt kopen!

luchtplantjes
luchtplantjes

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in ons online magazine, deze staat nog de hele maand januari online. Met niet alleen wonen maar ook mode- en cadeautips! Bekijk hem hier! Ondertussen werken we alweer hard aan het volgende nummer... 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)