Geen feest zonder Engel!

Nieuw: vlaggenslinger Ms Fox
Nieuw: vlaggenslinger Ms Fox

We zijn dit weekend een beetje in 'halleluja-stemming': de nieuwe Flavourites-jas zit zo lekker! Kortom, het is een beetje feest hier. En waar wij een feestje vieren, is Engel erbij. Lees meer, klik op de foto!

Werkelijk waar: bij elk feestje dat wij vieren, halen wij de vlaggenslingers van Engel tevoorschijn. Al járen. Nu gaan wij al een tijdje mee (Flavourites bestaat al ruim acht jaar!), maar Sabien vierde met haar label Engel laatst haar tienjarig bestaan. Goed zeg! Sabien gaf een feest - hoe kan het ook anders, als je zo'n mooi label in feestproducten hebt - en wij mochten er ook bij zijn. Het was super. De locatie was helemaal geweldig (Seinwezen in Haarlem, onthoud die tip!), het eten was Hééérlijk, de mensen waren leuk (veel bekenden uit webshopland) en Sabien, zij was voor ons altijd al de vlaggenkoningin maar deze dag was zij helemáál het stralende middelpunt.

Leuk: Seinwezen in Haarlem
Leuk: Seinwezen in Haarlem

Met Sabien is het altijd lachen. Als ze vertelt over hoe het begon, bijvoorbeeld. Dat ze zelf een vlaggenslinger voor haar dochter had gemaakt, en haar vriendinnen die allemaal zó leuk vonden dat ze binnen no-time voor haar vriendengroep slingers zat te maken. En dat ze ze op een gegeven moment maar in China ging laten maken, en er hele dozen werden afgeleverd bij haar huisje in de Amsterdamse Jordaan (en ja - dat ze die dozen uiteindelijk bij de buurman moest stallen). Tja, zo begon het dus allemaal en kijk nu eens: Engel is inmiddels véél meer dan vlaggenslingers alleen en haar producten worden wereldwijd gespot. Wij zijn gek op dit soort mooie ondernemersverhalen. Zó inspirerend. En hoe knap, als je een mooi product bedenkt en je hiermee zóveel mensen blij maakt. Echt te gek. Juist daarom starten we bij Flavourites ook met een nieuwe rubriek: het 'Kijkje achter het scherm'. We gaan langs bij de leukste webshops, en brengen de mooiste verhalen in kaart. Eigenlijk hetzelfde als we vroeger (ja, als je acht jaar bestaat heb je ook al een 'vroeger') al deden in Flavourzine en in het boekje dat we in 2009 maakten. En natuurlijk gaan we ook langs bij Engel. 

Feest bij Engel! Sabien en Natascha
Feest bij Engel! Sabien en Natascha

Anyway. De producten van Engel hebben we dus standaard in huis. De neon-confetti hangt voor het raam, de schortjes hadden de kids vroeger steevast om als ze gingen knutselen of koekjes bakken en de laatste aankoop voor zowel dochter als mij zijn deze geweldige ijsjes-rugzakjes. Oja, en de vlaggenslingers natuurlijk. Al jaren in huis en bij elk feest een hit (ik vind de nieuwe erg leuk, die Ms Fox). Ik neem trouwens ook altijd een vlaggenslinger mee op vakantie. En ik ben niet de enige die dat doet, want ik zie de slingers regelmatig hangen bij tentjes, caravans en campers. En dan weet ik: dáár zitten de leukerds van de camping. Nog heel even wachten, en dan mag ik weer... Tot die tijd genieten we hier bij Flavourites lekker van ons feestje. Mét Engel.

Geen feest zonder slinger
Geen feest zonder slinger

 

Blij met de ijsjesrugzak
Blij met de ijsjesrugzak

 

 

 

 

reacties op dit blog (1)

25 augustus 2015
sippy ten Brink
En dan hebben jullie nog niet eens die geweldige slingerklemmen genoemd. Ieder jaar zaten wij weer te klooien om de slingers mooi op te hangen. Mijn man wilde geen permanente spijkertjes in de muren slaan. Maar met die klemmen!!!!!! Fantastisch in een handomdraai hang je de slingers waar je wilt. Geniaal. Geen gekissebis meer in de avond voor dochterlief haar verjaardag. Uitvindingen van de Flavourites, al zeg ik het zelf.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)