Flavourites Live - dag 2

De Flavourites stand, in het midden van de hal
De Flavourites stand, in het midden van de hal

O mensen, het is zaterdagavond en de tweede dag van Flavourites Live zit erop. Wat een positieve energie hebben we vandaag weer gezien! Ik houd het kort want wil niets liever dan zo mijn mandje in duiken om morgen weer fris & fruitig te zijn, maar ik wil zó graag met jullie delen hoe leuk het is op Flavourites Live. Daarom, in navolging op Marije's blog van gisteren: foto's! Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden.

Kijk, dit is de Flavourites-stand. Dit jaar hebben we een tentoonstelling gemaakt met een selectie van de leukste producten uit de leukste webshops. Van het té leuke Tandenbeestje (voor melktandjes) tot deze vilten slofjes van De Kleine Vogelaar, en van de prachtige tas - clutch - leren armbandjes (in een match) van Saktassen tot de prachtige theepot van kunstenares Esther Derkx. Ook kun je hier foto's zien van de 'kijkjes achter het scherm' die we de afgelopen maanden bij allerlei webshops hebben genomen. Binnenkort vertellen we jullie meer over de tentoonstelling én laten we natuurlijk online zien wat je hier dit weekend offline kunt bewonderen!

Populair: de vogelkooi
Populair: de vogelkooi

Veel gefotografeerd: de vogelkooi van Dutch Dilight in de Flavourites-stand.

Even relaxen bij Vive le Vin
Even relaxen bij Vive le Vin

Het ziet er zo leuk uit: de bloemenmuur bij de wijnbaar van Vive le Vin. Waar je trouwens ook zalige kaasfondue kunt bestellen! Sprak zij uit eigen ervaring... Smul!

Indrukwekkend: de entree
Indrukwekkend: de entree

De entree is een super eye-catcher. Wat je daar ziet wil je direct shoppen! En dat gebeurt dus massaal :-).

Smile! De fotobooth
Smile! De fotobooth

Zóveel vrolijke dames gezien met de hilarische fotootjes die ze in de Fotobus hebben gemaakt. Echt lachen! En verder? Heel veel leuke mensen ontmoet. Flavourites-bezoekers die al jaren steevast een vriendinnenweekend naar Flavourites Live boeken. Moeders en dochters, samen op gezellig uitje. Webshopondernemers die dromerig door de paden struinen, zichzelf inbeeldend of ze volgend jaar misschien ook op Flavourites Live zullen staan. Mijn eigen vriendinnen, die ik telkens weer zag langskomen met steeds vollere tassen (goed bezig, Miek en Ruth :-)), deelnemers die beginnen te stralen als ze over hun product vertellen en zóveel meer. Morgen is alweer de laatste dag. Volgens mij moeten we met z'n allen maar één ding doen: GENIETEN. Want na morgen moeten we weer een jaar wachten tot de volgende editie van Flavourites Live...

 

 

 

 

reacties op dit blog (1)

22 november 2015
hanneke
Ik zit nog vol met adrenaline van gisteren,wat was het weer leuk super genoten van de mooie dingen die ik heb gezien, de heerlijke hapjes en drankjes,de hilarische foto,s vanuit de foto bus. Volgend jaar weer,natuurlijk samen met mijn dochter.......
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)