Flavourites gaat offline in... Arnhem!

Flavourites gaat offline in... Arnhem!
Flavourites gaat offline in... Arnhem!

Arnhem is een van de steden die ik nooit eerder had bezocht. Extra leuk, want nu kon ik alles voor het eerst zien en ik ben blij verrast! Het is een knus centrum, maar alles (en meer) is er te vinden. Geen massatoerisme (alleen wat Duitse toeristen) dus je kunt vrij je gang gaan en lekker ongestoord shoppen!

10:00 - Lola’s
Station uit en hup, je loopt zo tegen koffietentje Lola’s aan. Ik wist nog niet zo goed waar ik even de dag zou gaan beginnen met een koffietje, maar mijn keus was snel gemaakt toen ik dit ontzettend leuke tentje zag. Ik werd ontvangen door een paar lieve dames die volgens mij stonden te popelen om me te helpen. Ik koos een cappuccino (off course) en klein appelgebakje. Echt heer-lijk!
Stationsplein 13

11:00 – Insta-wall
Mijn traditie met de zoektocht naar beschilderde muren gaat gewoon door! In Arnhem spotte ik deze om de hoek bij Lola’s. Een echt kunstwerk vond ik het. Het is altijd superleuk om zo’n muur te spotten en al helemaal op een plek waar je het niet had verwacht. Toch een stukje cultuur snuiven :)
Coehoornstraat

12:00 – Nova store
De eerste winkel die ik op mijn lijstje had staan is Nova store. Een sfeervolle boetiek met een mix van kleding, accessoires, sieraden, tassen en woonaccessoires. Ik was eigenlijk omringd met mooie items die ik het liefst allemaal mee nam. Kortom; leuke producten met lieve prijsjes!
Zwanenstraat 8

12:30 – Bos en Heij
Deze winkel was voor mij één grote verrassing. Waar ik ook keek, alles was leuk (en dan nog niet over de inrichting van de winkel gesproken). Hebbedingen is een understatement bij Bos en Heij. Zo was er een hele (lees; Héle!!) grote collectie kaartjes, en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar vind kaartjes schrijven heel leuk om te doen. Ik kon het dan ook absoluut niet laten om er een aantal mee naar huis te nemen (whoops!…).
Kerkstraat 36

13:30 – Pollmann
Nog in hetzelfde straatje vind je de winkel Pollmann. Een servieswinkel van met een collectie waar je ‘U’ tegen zegt. Dat je hier vindt wat je net nodig hebt staat vast, maar daarnaast zijn er ook nog zó veel andere leuke serviesjes. Gouden bestek, designer keukenapparaten en beschilderde bordjes. Heerlijk zo’n winkel waar je zonder moeite een uur rondsnuffelt.
Kerkstraat 41

14:30 – TrixenRees
Arnhems modelabel TrixenRees is sophisticated en casual. Perfect voor de dames die er het liefst altijd goed uit willen zien, maar wel comfortabel alles kunnen doen wat ze willen. Fijne stoffen, handgemaakt en zelf ontworpen kleding. Dat vinden we fijn. Verder zijn er in de winkel mooie accessoires en fijns voor in huis te vinden. Zeker even langsgaan!
Kerkstraat 23

16:00 – Loft
Deze winkel maakte mij nog voordat ik binnenstapte al enthousiast. De buitenkant van de winkel is namelijk al prachtig. Loft is een verzamelplek voor alles waar wij van Flavourites heel erg blij van worden. Stijlvolle kleren, spullen om je huis nét die finishing touch mee te geven en ontzettend veel leuke accessoires, sieraden en stationery. Wat willen we nou eigenlijk nog meer?
Weverstraat 29

17:00 – Guts&Gusto
Als laatst zag ik de winkel Guts&Gusto (tegenover Loft) liggen. Leuke kleuren, mooie stofjes, daar wilde ik wel even een kijkje nemen! Dit is zo’n winkel waar ik vaker van gehoord had, maar nooit naar binnen stapte. Nu wel, en dat was een goede beslissing! Best een grote winkel vol hippe kleren. De winkel zelf is echt Insta-proof, met neonlichten en mooie styling, dus alleen daarom al een reden om even binnen te stappen.
Weverstraat 9

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)