Finishing touch

Pom Amsterdam: Fox Denim
Pom Amsterdam: Fox Denim

Ik houd er wel van: een goede, basic outfit (lees: zwart jurkje, fijne laarzen of mooie sneakers) met een mooie detail waarmee je het onderscheid maakt. Kan een mooi sieraad zijn (tipje: Kaschka! Prachtig!) of een fijne sjaal. En heb ik het over sjaals, dan denk ik vaak direct aan Pom Amsterdam. Toonbeeld van een top label! Niet alleen de items vind ik heel mooi, ook de hele manier waarop de twee zussen Liesbeth en Violet Pom Amsterdam in de markt hebben gezet vind ik ontzettend inspirerend. Ik zat net weer even te snuffelen in de webshop en heb mijn vier favoriete exemplaren van dit moment voor je op een rij gezet. 

Ik weet nog goed dat ik Pom Amsterdam net leerde kennen. De sjaals, de hele huisstijl, dat grappige filmpje over de verschillende manieren van dragen - hoe slim! En mooi! Mijn ondernemershartje gaat sneller kloppen van dit soort labels, die direct goed in de markt worden gezet. Inmiddels is Pom Amsterdam een super populair label geworden. Grappig, hoe ik in de stad, op het schoolplein of waar dan ook direct de Pom's eruit pik. Zo'n herkenbare stijl, terwijl alle sjaals toch echt wel weer heel verschillend zijn. Neem deze Fox Denim, heel leuk met die franjes en door de diepblauwe kleur perfect bij je jeans. 

Pom Amsterdam: Canal Houses
Pom Amsterdam: Canal Houses

Pom Amsterdam zou Pom Amsterdam niet zijn als er niet af en toe een vleugje Amsterdam in de sjaals verwerkt wordt. Zoals bij Canal Houses. Ik vind dat leuk: zo'n grappig detail. De voorkant is zwart met witte pandjes, de achterkant wit met zwarte pandjes. Nice. En legergroen vind ik een mooie, stoere kleur. Ik houd daarvan.

Pom Amsterdam: Triangle Stripes
Pom Amsterdam: Triangle Stripes

Een andere favoriet in bijna diezelfde kleurstellingen is deze: Triangle Stripes. Vooral vanwege het grafische patroon een beauty. Die grafische patronen vervelen nooit en zijn toch helemaal van nu. En wederom die mooie tinten...

Pom Amsterdam: Blossom Orange
Pom Amsterdam: Blossom Orange

En dan deze, Blossom Orange. Lekker vrolijk, dat geeft alvast een beetje een lente-gevoel! Deze komt uit de premium collectie, en is gemaakt van extra mooie, rijke jacquard stof. Da's echt luxe. Nou, ik kan alvast een wishlist aanleggen...

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)