Een lach voelen

Ja, dat komt niet van mij hoor, ik las 't op de website van Vrolijkfabriek.nl: 'Kijken kan voelen als lachen'. Dat is het motto waarmee deze ontwerpstudio papierproducten ontwerpt. Hele vrolijke dus!

Vrolijkfabriek.nl is de webshop van Studio Vrolijk, een veelzijdig en creatief grafisch ontwerpbureau dat gerund wordt door Margreet. Hoe gaaf is dat; elke dag de mooiste ontwerpen voor klanten maken en daarnaast ook nog je eigen ideeen voor mooie papierproducten uit kunnen werken. Margreet neemt daar echt de tijd voor. Ze wil met haar eigen producten vooral mensen verrassen en een positieve, vrolijke boodschap meegeven. Een voorbeeld?

Deze mooie sluitzegels met lieve spreuk. Hoe vaak denk je wel niet aan iemand, dat je je afvraagt hoe het zal gaan met diegene en dat het leuk zou zijn als je even van je laat horen. Maar voor je het weet zit je alweer in je volgende mailbericht, gesprek of 'to-do-klus'. Doe het gewoon, stuur iemand een kaartje en plak 'm dicht met zo'n mooie zegel.

Of, over kaartjes gesproken. Deze is toch ook ontzettend fijn? Om te sturen, maar ook om te ontvangen! De kaartjes zijn heel subtiel vormgegeven met prachtig en goed gestyled beeld en vooral bedoeld als opsteker of hart onder de riem. Om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt. 

Wil je het dit jaar echt 'met aandacht' doen, dan zou ik de agenda van Vrolijkfabriek.nl aanraden! Margreet heeft er maar liefst twee ontworpen voor het jaar 2017; een lifestyle en wat meer trendy vormgegeven agenda én een business variant.

Deze business variant is vooral rustig en stijlvol vormgegeven. Overzichtelijk en veel ruimte voor notities. Daarbij quotes over groei, ontwikkeling, spiritualiteit en natuur.

De lifestyle agenda is wat uitbundiger: elke pagina is zelfs anders vormgegeven! Ook deze is gevuld met voldoende notitieruimte, quotes, kleine recepten en zelfs kleurplaten. Met deze agenda's dagelijks in gebruik sta je er natuurlijk echt wel even bij stil om dat kaartje gewoon te sturen! It's not about having time, it's about making it!

reacties op dit blog (2)

29 augustus 2016
Wendy van Dijk
Wow dat ziet er leuk uit. En zeker met van die vrolijke maar toch serieuze quotes. Ik ga de agenda op mijn to do & verlanglijstje zetten :-) Groetjes, Wendy
29 augustus 2016
Rita
Vindt de agenda's nu al SUPERMOOI! ( vooral de LIFESTYLE ) En heb pas 1 pagina gezien....... dus dat belooft wat !!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)