Duurzame Yoga musthaves van KURMA voor iedere Yogi

Heerlijke yoga work-out
Heerlijke yoga work-out

Yoga en duurzaamheid gaan hand in hand. Als je een gepassioneerde yogi bent die ook waarde hecht aan duurzaamheid, dan zijn er een aantal producten die je niet mag missen. Van yogamatten tot meditatiekussens, KURMA Yoga biedt een scala aan 100% circulaire, gifvrije producten die zijn ontworpen om je yoga-ervaring te verbeteren en tegelijkertijd geen schade doen aan mens en milieu.

Yogamatten

Het startpunt van elke yoga-sessie is de yogamat. De GECO LITE yogamatten van KURMA combineren comfort, grip en duurzaamheid in een lichtgewicht ontwerp dat perfect is voor thuis of onderweg. Deze matten zijn gemaakt van natuurlijk rubber, wat niet alleen een uitstekende veerkracht biedt, maar ook biologisch afbreekbaar is. 

Mooie, duurzame yogaproducten. We love!
Mooie, duurzame yogaproducten. We love!

Yogariemen

Een yogariem kan helpen bij het verbeteren van je flexibiliteit en het bereiken van correcte houdingen. De yogariemen van KURMA zijn gemaakt van organisch katoen, waardoor ze niet alleen zacht en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en biologisch afbreekbaar. Een absolute must-have!

Welke kleur yogamat kies jij?
Welke kleur yogamat kies jij?

Bolsters en Meditatiekussens

Een goede ondersteuning is essentieel voor zowel actieve als passieve yoga houdingen. De bolsters en meditatiekussens van KURMA zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden. Ze zijn gevuld met organisch boekweitkaf, wat zorgt voor een uitstekende balans tussen stevigheid en flexibiliteit. Daarnaast zijn de hoezen afneembaar en wasbaar, zodat je elke sessie weer begint met schone yoga props.

Yogablokken

Yogablokken zijn een must voor elke yogi, ongeacht het ervaringsniveau. Ze kunnen helpen bij het verdiepen van stretches, het verbeteren van balans en het ondersteunen van de juiste uitlijning. De zero waste yogablokken van KURMA zijn gemaakt van kurk of 85% gerecycled EVA-schuim, een natuurlijk, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar materiaal. Ze zijn stevig, maar toch lichtgewicht, en bieden een uitstekende grip, zelfs bij zweterige handen.

Over KURMA

Als bewuste yogi kan je door te kiezen voor duurzame yoga-producten niet alleen je eigen gezondheid en welzijn verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet. KURMA Yoga is een merk dat zich inzet voor de ontwikkeling en productie van 100% circulaire, gifvrije producten met een minimale CO2-voetafdruk. Door te kiezen voor KURMA, kies je voor een ethisch en modern yogamerk dat respect heeft voor onze planeet.

Kies voor KURMA, kies voor een duurzame yogapraktijk en wordt een onderdeel van de oplossing voor een gezondere planeet. Bezoek vandaag nog onze website om meer te weten te komen over onze duurzame yoga must-haves en om deel uit te maken van onze missie om de wereld een betere plek te maken.

Winactie

Wil je je work-out ook uitvoeren met deze prachtige yogatools van KURMA? Ga dan snel naar onze Insta-pagina en doe mee met de winactie! Succes!!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)