Duurzame kids!

Duurzame kinderkleding
Duurzame kinderkleding

Duurzaamheid komt steeds dichterbij en wordt steeds belangrijker. Het allerbelangrijkste is dat iedereen er op zijn of haar manier een steentje aan bijdraagt. Dat is niet altijd even makkelijk. Ikzelf kan nog best aardig wat doen als jonge en vrije student, maar ik kan me voorstellen dat dat voor moeders al veel moeilijker is. Kinderen groeien supersnel uit kun kleertjes en speelgoed is al snel saai. Gelukkig hoeven die duurzame of handgemaakte kleren helemaal niet zó duur of moeilijk vindbaar te zijn, en zeker niet met deze tips!

Deze duurzame kleertjes van Kikker&panda zijn echt superleuk en geven je een lach op je gezicht. Met die heerlijke kleuren en kekke dierenprints. Alle items zijn van organisch katoen en zijn met liefde gemaakt. Shoppen hier geeft je een blijvend fijn gevoel. Ik onthoud deze shop zeker weten voor later!

Suusensuus
Suusensuus

De conceptstore Suusensuus is een goede shop voor de hippe kids. Met vrolijke kleren voor kids vanaf 0 tot 10 jaar met leuke prints, kleuren en hippe vormen. Iedere moeder (en kind) gaat hier blij van worden. Extra leuk: je vindt hier ook hele fijne goodies voor de mama’s!

Huisengrietje
Huisengrietje

Kleren zijn natuurlijk niet het enige wat kinderen nodig hebben. Hun kamer moet ook wat meubels hebben staan hier en daar en het liefst dan ook stijlvol en duurzaam! Niet alleen prachtige meubels kun je bij Huisengrietje scoren, ook de leukste versierkaarten, stoere behangetjes en mooie plaids. Wees niet bang; ook zeker geschikt voor je eigen bank of kamer, want er zijn ook items die veel te leuk zijn voor alleen in de kinderkamer :)

EarthRebels
EarthRebels

Ja, en dan heb je van die dingen als tandenborstels, rietjes, broodtrommels… noem maar op. Allemaal plastic en stuk voor stuk slecht voor het milieu. Maar het zijn wel producten die een kind gebruikt in het dagelijks leven. Natuurlijk omdat het makkelijk, goedkoop is en niet snel kapot gaat. Bij Earthrebels gooien ze dat helemaal om en hebben ze deze producten op een verantwoorde manier geproduceerd. Nu kun je nog heel lang met dezeflde items doen en heb je er ook nog eens een goed gevoel bij omdat het fijn voor het milieu is!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)