Dress to party!

Matching met Milk Copenhagen
Matching met Milk Copenhagen

Kerstmis, ik houd ervan. Zodra de goedheiligman de trossen losgooit, sleep ik direct een kerstboom ons huis in. Het optuigen is altijd een heel ritueel inclusief knetterhard kerstliedjes meezingen en warme chocolademelk drinken. Dus je kunt je voorstellen dat ik ook al maanden bezig ben met de kerstmenu’s en de bijbehorende feest-outfits. Ik vind het zelf nooit zo leuk als mijn dochter (of ik!) hetzelfde jurkje van de bekende winkelketen in de stad aanheeft, als het meisje (of haar moeder!) waar ze naast zit tijdens het kerstdiner op school. Daarom even een paar leuke adresjes op een rij…

Ken je Shop By Bar al? Hier vind je prachtige kleding, voor zowel een chique als een meer casual look. Ze hebben ook hele mooie sieraden en accessoires en wat ik vooral heel gaaf vind, is dat ze nu ook een site hebben voor jonge meiden, namelijk Shop By Bar Girls. Nu kun je dus met je dochter, nichtje of zusje twinning aan het kerstdiner zitten!

Shop By Bar
Shop By Bar

Nog zo’n winkel, waar je echt even moet rondneuzen is Fred Ginger. Deze Belgische webshop biedt een collectie bijzondere merken en niet alledaagse kleding. Als je houdt van kleding met een twist dan zit je hier goed. Streepjes, ruitjes, kleuren, gedurfde dessins, je vindt het hier allemaal... Het leuke is dat je ook hier direct terecht kunt voor de kids. Voor de meiden hebben ze een walhalla aan jurkjes, in een heleboel verschillende stijlen, allemaal origineel en een tikkeltje bijzonder. Voor de jongens zijn er hele gave overhemden met printjes en mooie gebreide truien en vesten. Ook aan de sportievere jongens, die liever gewoon een sweater dragen, is gedacht. Mocht je nog een baby in huis hebben, dan kun je de kerstgarderobe hier ook in één keer afronden. Tip: als je in de buurt van het gezellige Mechelen bent, dan kun je de echte winkel bezoeken!

Kids squad
Kids squad

Ik ga nog even door, want in dit lijstje hoort ook de webshop van Milk Copenhagen. Ik kan je aanraden hier voor jezelf en de kinderen te gaan snuffelen. Hier vind je geen basics, maar juist items voor mensen met een uitgesproken smaak. Veel kleuren en veel prints, dromerige, wollige stoffen of juist stoer spijker. Dubbel leuk is dat je hier ook shopt voor matching outfits voor moeder en dochter!

Twinning is winning!
Twinning is winning!

Een paar mooie schoenen zet natuurlijk dat puntje op de i. Nog op zoek naar een mooi paar schoenen om de look helemaal mee af te maken? Neem eens een kijkje bij My Sweet Shoe. In kinder- en damesmaten kun je hier echte eye-catchers vinden. Ik word er echt ongelooflijk hebberig van! Prachtige schoenen met een vintage flair, ontworpen door Petra Bartman en geproduceerd in kleine ateliers in Spanje of Portugal. Prachtig vakmanschap, en dat voel je. Hier houd je het wel een avondje op vol!

Prachtige muiltjes
Prachtige muiltjes

Fijne feestdagen!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)