Dit wordt de mode voor deze lente

Dit wordt de mode voor deze lente
Dit wordt de mode voor deze lente

We zijn vergevorderd in de winter en het voorjaar staat voor de deur. We willen er elk seizoen perfect bij lopen en dat vergt natuurlijk wat voorbereiding. Welke modetrends zien we deze lente? Welke merken en kleuren zijn populair? Zijn er trends die weer terug komen? Eén ding weten we zeker, we moeten bij Expresswear zijn om de laatste trends in kleding te kopen. Vijf trends zijn voor jou op een rijtje gezet.

Pastel, pastel en nog eens pastel 
Je raad het al, dit jaar komen de pasteltinten weer terug. Voor deze trend gaat niet op dat ze terug van weggeweest zijn, omdat deze trend al jaren populair is in het voorjaar. De pasteltinten zijn onlosmakend verbonden met het voorjaar. Geef ze eens ongelijk, want ze zijn stuk voor stuk prachtig. De nieuwkomer lila zal dit jaar een nog grotere opmars maken dan dat het vorig jaar al deed. 

Terug naar de basis
Dit jaar gaan we terug naar de basis; simpele maar tijdloze items. Niet te veel ballast en geen onzuiverheden. Een mooie jeans met daarop een witte,oversized top. Denk aan een mooie flair. Combineer met zwarte en gouden en accessoires. Vergeet geen witte of zwarte hakken er onder te doen en je look is helemaal af. 

 Comfort was nog nooit zo stijlvol
We zijn meer thuis dan ooit en dat betekent dat we veel meer loungewear dragen. Het is een soort lockdown-look geworden. Hoe zorg je er voor dat je niet elke dag in dezelfde oude trainingsbroek terecht komt? Daarvoor is de stijlvolle loungewear in het leven geroepen. Comfortabele items die er modieus uit zien. Het oog wil immers ook wat. 

Haal de vintage kleding maar uit de kast
Het is een trend die al een tijdje aanhoudt en in het voorjaar doorzet. Als je het nog niet hebt gedaan, zoek dan in de kasten van je ouders naar unieke vintage items. Met een knipoog naar de duurzaamheid is het ook nog eens goed voor het milieu om items te hergebruiken. Heb je nu geen vintage kleding meer in de kast liggen? Verschillende merken gaan weer terug naar de klassieke stijlen van vroeger waardoor er voldoende keuze is. 

Voor elke situatie een eigen broek
De wijde pijpen zien we al een aantal jaar terug. Deze trend zet zich voort in de lente. Denk aan imposante en wijde power broeken. Ze geven een onverschrokken look en flatteren wat in het rond. Een perfecte combinatie tussen stijl en comfort. Modellen die voornamelijk op de taille gedragen moeten worden zullen de etalages vullen. Combineer de broek met een riem en je bent helemaal af. 

Powered by Expresswear.nl

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)