Dit jaar vieren we Sint Maarten online en via de brievenbus!

Dit jaar vieren we Sint Maarten online en via de brievenbus!
Dit jaar vieren we Sint Maarten online en via de brievenbus!

Helaas geen zingende kinderen met zelfgeknutselde lampionnetjes door de straten dit jaar, geen bakken met snoep in huis om iedereen van lekkers te voorzien. Maar niet getreurd, we geven er gewoon een andere draai aan! 

Hoe leuk het ook is om op 11 november samen met je kinderen in het donker met je lampionnetje bij vrienden en buren langs te gaan, een liedje te zingen en wat lekkers te ontvangen, dat slaan we dit jaar even over. Maar…..we kunnen natuurlijk wel wat ánders bedenken! En Flavourites zou Flavourites niet zijn als we daar niet een online draai aan zouden geven.
.
Dus, dit is het plan: bestel snel je lekkers online, doe er een persoonlijke boodschap bij (bijvoorbeeld ‘pas open maken op 11 november om 19.00 uur en zing eerst een liedje’) en laat het bij je neefje, nichtje en vrienden bezorgen, zoom, skype of google meet met elkaar onder het genot van een heerlijke kop thee of warme chocolademelk, omringd door zelfgemaakte lampionnetjes en je hebt een corona-proof tóp avond!
.
Bij deze zes shops vind je heel veel lekkers dat ook nog eens door de brievenbus past. Kies snel wat uit, dan heb je het morgen of woensdag voor het donker is in huis.
.
Chocstar
De heerlijkste chocolade die je óók nog eens kunt personaliseren. Er zijn harten, grote tabletten en kun je nou niet kiezen uit al het lekkers, neem dan Chocstar’s favorietjes. En vóór 17.00 uur besteld is morgen in huis.

Voor als je niet kunt kiezen uit al dat lekkers van Chocstar
Voor als je niet kunt kiezen uit al dat lekkers van Chocstar

Jack Fudge
Nom nom nom, wij zijn dol op fugde, dus dit is een shop naar ons hart. Je kunt de fudge blokken los kopen, of vul een lekkere Jack Fudge giftbox met verschillende smaken. Altijd binnen twee dagen in huis, dus nú bestellen (en even zeggen dat je haast hebt!).

Jack Fudge = happiness!
Jack Fudge = happiness!

Meringue sisters
Zo kleurrijk, zo yummie. Niet voor niets noemen ze zichzelf the sweetest shop in town. Bestel hier vrolijke meringue lollies, echte happiness on a stick. Ook hier kun je laten weten of je je bestelling snel wilt ontvangen.

Meringuesisters: the sweetest shop  in town
Meringuesisters: the sweetest shop in town

MrsJanet
Brownies. blondies en cookies, dit lekkers bestel je bij Mrs. Janet. Je kiest een doos, smaak en een kaart en dan wordt het de volgende dag (mits besteld voor 11.00 uur) bezorgd.

Brownie, anyone? @mrsjanet
Brownie, anyone? @mrsjanet

Papabubble
Wat een kleurrijke en vrolijke snoepjes vind je bij Papabubble. Allemaal handgemaakt, deze kleine kunstwerkjes. Je kunt kiezen uit verschillende smaken, vormen, afbeeldingen, zakjes, tubes en potjes. Wacht niet te lang, want deze wil je écht in huis hebben.

Colourful candy @papabubble
Colourful candy @papabubble

thnx
Iets lekkers én een cadeautje, dat krijg je bij de brievenbuscadeautjes van thnx. Oké doe ons nu alleen maar dat lekkers, zoals de overheerlijke Tony Chocolonely of Merci chocolade (of al stiekem een sinterklaaspakket met pepernoten en chocolade, wat maakt het uit). Voor 15.00 uur besteld is morgen in huis.

Thnx, past door elke brievenbus!
Thnx, past door elke brievenbus!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)