Deze toffe 6 shops komen uit Duitsland (en verzenden ook naar Nederland en België)

Tassen van kurk en vilt van gerecyclede flessen vind je bij Ulsto
Tassen van kurk en vilt van gerecyclede flessen vind je bij Ulsto

Je wist vast al dat Flavourites een Duitse zus heeft. Maar wist je ook dat een groot deel van al die leuke Duitse webshops wereldwijd verzenden? Dus ook naar Nederland en België! Hoogste tijd om een aantal van deze shops aan je voor te stellen.

Ulsto
Oh wow, deze hidden gem moeten we met je delen: Ulsto. Beeldschone, minimalistische tassen met een frisse Scandinavische look. Echt een tas die je vol trots wilt dragen. En dat is niet alleen vanwege het uiterlijk, want deze tassen zijn op alle fronten prachtig. De materialen die worden gebruikt voor de Ulsto tassen zijn Italiaans vilt dat gemaakt is van gerecycleerde flessen (inmiddels al bijna 110.000 flessen) en het natuurlijke kurk uit Portugal. Je shopt hier voor hem, voor haar, voor iedereen!

Vervang al je verpakkingen door één stuk zeep van Terrorists of Beauty
Vervang al je verpakkingen door één stuk zeep van Terrorists of Beauty

Lillelys
Wie zegt dat Duitsers geen smaak hebben, heeft het echt wel mis. Want kijk eens wat een mooie shops we op Flavourites Duitsland hebben staan. Zoals deze interieur en lifestyle topper Lillelys. Verrassende producten van originele merken in frisse tinten en vaak in natuurlijke materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kandelaren van Applicata in poederachtige tinten met de prachtige naam Tulip Tender? Heel mooi om een setje van bij elkaar te zetten. Of de plasticvrije en biologisch afbreekbare tandenborstels van Hydrophil. Je moet wel een beetje Duits kunnen, maar deze shop is echt een online bezoekje waard.

Bij Lillelys shop je mooie items voor je interieur
Bij Lillelys shop je mooie items voor je interieur

Alexascha
Dol op mooie en duurzame sieraden? Dan ben je bij Alexascha aan het goede adres. Helder en kleurrijk design, een hoogwaardige afwerking en bewuste keuzes erachter. De sieraden bestaan uit maximaal drie delen, zodat er zo min mogelijk grondstoffen worden gebruikt. Ze maken bewuste keuzes gemaakt over de herkomst van de materialen en doen veel aan upcycling, zodat je deze feelgood sieraden met trots kunt dragen! Van fijne minimalistische kettingen tot statement geometrische oorbellen, je vindt hier vast wel iets dat bij jou past.

Prachtige sieraden van Alexascha
Prachtige sieraden van Alexascha

Neongruen
Voor betaalbare biologische en milieuvriendelijke producten spieken we wel vaker bij onze oosterburen, want er is zo’n enorm en divers aanbod. Zo vonden we bij Neongruen deze bonte vingerverf en modelleerklei voor kinderen, helemaal gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten en gekleurd met plantaardige en minerale pigmenten. Daar worden we nou echt blij van; een product dat zowel plezier geeft, mooi uitziet en goed voor mens en natuur is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je kleintje een hapje klei of een likje verf neemt! 

Super kindervriendelijke klei en vingerverf van Neongruen
Super kindervriendelijke klei en vingerverf van Neongruen

Fabrap
Next level inpakken, dat is waar Fabrap over gaat. Verwacht hier dus geen rollen papier, cadeaulint en strikken. Bij Fabrap vind je alleen maar cadeauverpakkingen die zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. In plaats van weg te gooien, kun je deze verpakkingen telkens weer gebruiken. En stoeien met plakbandjes is ook voorbij, want je knoopt deze verpakking gewoon dicht. Heel handig voor cadeaus met onmogelijke hoeken of rondingen! Er zijn ontzettend veel mooie patronen om uit te kiezen en je vindt op de site van Fabrap ook nog eens toffe inpaktips. 

Fabrap tilt inpakken naar een next level
Fabrap tilt inpakken naar een next level

Terrorists of Beauty
Niks geen perfecte lichamen, ingewikkelde behandelingen, vrouw-man differentiatie, synthetische ingrediënten en overconsumptie. Bij Terrorists of Beauty gaan ze tegen alle wetten van de beauty industrie in en maken ze alleen maar natuurlijke en plasticvrije zeep voor huid en haar. Je vervangt dus met één stuk zeep je shampoo, douchegel en gezichtsreiniger. Radically natural noemen ze dat zelf. Je kunt kiezen welke zeep het beste bij je past op basis van je huidtype, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor de lekkerste geur gaan. 

Vervang al je verpakkingen door één stuk zeep van Terrorists of Beauty
Vervang al je verpakkingen door één stuk zeep van Terrorists of Beauty

 

 

 

reacties op dit blog (1)

25 augustus 2021
Nancy
Leuk artikel! De tassen van Ulsto vind je trouwens ook in België, bij www.meerdanmooi.be. Je betaalt voor de Ulsto tassen geen verzendkosten.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)