Deze geurkaarsen geven een vleugje luxe in huis

Wie ga jij verwennen met zo'n geurkaars?
Wie ga jij verwennen met zo'n geurkaars?

Maak het juist nú extra gezellig in huis... met geurkaarsen! Je hebt ze in vele soorten en maten en deze exemplaren van Justanattitude.be horen onbetwist bij de luxe variant. Een leuk, nieuw label waar we meer van wilden weten!

Topcadeau
Geurkaarsen: ik vind het altijd een topcadeau. Zo'n vleugje luxe in huis. Meteen een gezellige sfeer, zeker nu de dagen korter worden. Nu heb je natuurlijk geurkaarsen in alle denkbare varianten en prijzen. En zoals zo vaak geldt: hoe meer keuze, hoe lastiger te kiezen! Laatst werden we verrast door het Belgische Just an Attitude over hun nieuwe label: geurkaarsen met... een attitude! Oftewel: geurkaarsen met een bijzondere boodschap.

De hele kamer ruikt zálig...
De hele kamer ruikt zálig...

Handgemaakte kaarsen
Deze geurkaarsen wordenn met de hand gemaakt in België en zitten in bijzonder mondgeblazen glas. Niet zomaar dertien-in-een-dozijn, dus! Het leuke is dat je kunt kiezen uit allerlei thema's: van 'Don't give up' (perfect om te geven aan iemand die even een opsteker nodig heeft) tot 'You are amazing' en 'Happy thoughts'. Kijk, dat maakt het kiezen weer wat gemakkelijker. En allemaal hebben ze een eigen, unieke geur.

Leuk, zo'n persoonlijk kaartje!
Leuk, zo'n persoonlijk kaartje!

Persoonlijk kaartje
Ook zo handig: je kunt er meteen een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij doen. Daar hebben ze bij Just an Attitude zelfs al helemaal rekening mee gehouden! Superslim natuurlijk als je het cadeautje direct naar de ontvanger wilt laten opsturen. Mooie tip voor de komende feestdagen, want er zijn zóveel mensen die juist nu een lichtje kunnen gebruiken... Wie ga jij verrassen?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)