Deze 5 basics wil je in je garderobe

Deze 5 basics wil je in je garderobe
Deze 5 basics wil je in je garderobe

Wat zijn nou echte items die niet mogen ontbreken in je kledingkast? Items die je eindeloos kunt combineren en nooit outdated zijn... Wij hebben ze voor je op een rij gezet! Doe je voordeel met deze duurzame toppers die je eindeloos kunt mixen & matchen.

Studio Anneloes is een fijn label voor prachtige basics die lang meegaan, duurzaam gemaakt zijn en lang mooi bijven. Het fijne van dit label is dat 80% van hun collectie is gemaakt van het in Noord-Italië duurzame Sensitive® Travel Quality, wat als groot voordeel heeft dat je het niet hoeft te strijken. Hup, vanuit de was zo je kast in, en als je op vakantie bent kun je je strijkijzertje thuis laten. Ideaal! Bovendien blijft de stof heel lang mooi waardoor je lang plezier hebt van je items.

Maxidress
Een maxidress is super. Om gewoon zo te dragen met laarzen of sneakers, met een truitje eroverheen of een kort jasje... En in elk seizoen zijn ze fijn. Tip: kies voor een maxidress met een printje, maar niet te opvallend. Dan blijft je jurk lang up-to-date en zul je 'm héél vaak dragen. Bij Studio Anneloes zagen we een geweldige maxidress met een bescheiden maar heel leuk patroon. Een super aankoop!

Blouse in zwart en wit
Een zwarte blouse mag toch niet ontbreken in je kledingkast? Stijlvol, chic en tijdloos. Voor als je naar kantoor gaat, leuk op een rokje of casual bij je jeans. Slim: kies voor een blouse van travelstof die je niet of nauwelijks hoeft te strijken. Scheelt veel gedoe! Vind je een gewone blouse wat te standaard? Kies dan voor een blouse met bijzondere details, zoals een blinde sluiting, plooitjes in de mouwen of een blouse met een bijzondere kraag. Altijd goed, zo'n klassieker!

Jumpsuit
Met hakken, chique enkellaarsjes of met sneakers: een jumpsuit is altijd goed. Oké: even snel naar het toilet gaan is vaak een onderneming, maar verder zijn wij dol op de jumpsuit. Geen ellende met het maken van combi's, hup die jumpsuit aan en klaar ben je. Het hele jaar door! Deze is gemaakt van medium travelstof, kreukt niet en zit heerlijk. Hij heeft een aangesloten snit en een knoopceintuur, die je natuurlijk voor de afwisseling ook kunt vervangen voor een andere riem.

Colbert
Altijd goed, tijdloos en geweldig om te combineren is een colbert. Kies je voor een bescheiden kleur, dan heb je echt een klassieker in huis. Op een jeans, op een flared broek, of op een rokje... En in de zomer is het meteen je buitenjasje.

Flared broek
We noemden 'm al even: de flared broek. Wat ons betreft een musthave, vooral omdat dit model tijdloos én suoer flatterend is. Een flared kun je perfect combineren met allerlei soorten schoenen en tops. Ga je voor een opvallende kleur zoals felblauw, of houd je het liever bescheiden in zwart?

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)