Delfts blauw in je interieur

Niet gewonnen? Dan maar shoppen!
Niet gewonnen? Dan maar shoppen!

Vorige week kon je bij Flavourites een Proud Mary (in Delfts blauw!) van Studio de Winkel winnen. We hebben het geweten... wat was de actie populair; bijna 1.000 fans deden mee aan de winactie! Daarom deze week: een blog van Sandra van Studio de Winkel over... Delfts blauw design!

Delfts blauw met een moderne touch... Nieuw tijdloos design wordt er ontworpen in Nederland. In diverse blauwtinten! Wit & Blauw is een fijne, frisse kleurcombinatie voor in je interieur.

Zoals deze mooie Delfts blauwe Proud Mary’s, ontworpen door het ontwerpersduo Koens & Middelkoop. Vorige week kon je er eentje winnen bij Flavourites! Ze zijn ontstaan uit de wens om het iconische Delfts Blauw van Royal Delft, al sinds 1653 in productie, een eigentijdse look & feel te geven met een knipoog naar de 17e eeuw. De vernoeming naar één van de grootste verzamelaars uit de Gouden Eeuw is geen toeval. Deze prachtige Proud Mary’s kun je onderling combineren, want het hoofdje, de kraag, de buik en de rok zijn losse items die je onderling kunt uitwisselen. Super gaaf design van Koens en Middelkoop. Leuk om ze alle zes te verzamelen!

Heel mooie collectie borden van Heinen Delfts Blauw
Heel mooie collectie borden van Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw voor aan de wand! Heinen Delfts blauw heeft een mooie nieuwe collectie borden ontworpen. Met prachtige afbeeldingen van o.a. kunstwerken uit de Nederlandse musea, zoals de bloemen uit het Rijksmuseum en de Meisje met de Parel uit het Mauritshuis museum in Den Haag.

Mooie combi!
Mooie combi!

Leuke tip: combineer meerdere wit met blauwe designs met elkaar en maak een prachtig totaal beeld voor aan je wand. Met dit houten wandplankje kun je ook combineren met bijvoorbeeld dat mooie Wolkenvaasje, of zet er een Proud Mary op. Super gaaf  om mee te stylen! En het leuke is: je kunt altijd onderling wisselen of een keer een klein kunstwerkje i.p.v. een bord plaatsen. Zo maak je je eigen ‘schilderij’ aan de wand!

Perfect te combineren: de popjes van Lammers&Lammers
Perfect te combineren: de popjes van Lammers&Lammers

De prachtige porseleinen popjes van Lammers&Lammers zijn ook perfect te combineren met andere Delfts blauw design. Sprankelende Delfts blauwe bloemen sieren de popjes en porseleinen objecten. Zoals ook de te gekke ballonhond delfts blauw van Lammers & Lammers! Gaat mooi samen met andere porseleinen designs van o.a. Marga van Oers en Lenneke Wispelwey.  

Zo leuk: Storytiles
Zo leuk: Storytiles

Deze Hollandse witjes zijn lieve Storytiles tegeltjes van designer Marga van Oers. Zij maakt kleine verhaaltjes op deze tegeltjes. Mooi solo, maar ook prachtig te combineren met meerdere tegeltjes bij elkaar of de delfts blauwe borden. Maak je eigen wand of hoekje in je huis met deze Delftsblauwe designs en combineer ze mooi samen met bijvoorbeeld dat oude tegeltje of vaasje van je oma.

Liefs Sandra van Studiodewinkel
                                                                                     

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)