De nieuwste trends voor je trouwste viervoeter

De nieuwste trends voor je trouwste viervoeter
De nieuwste trends voor je trouwste viervoeter

Dit heb je nodig voor jouw liefste kat
Wil je een kat aanschaffen? Dan zijn er diverse dingen die je nodig hebt voor jouw trouwste viervoeter, zoals een kattentuigje voor katten, de juiste voeding en nog meer. Wij zochten uit wat je zoal nodig hebt voor een kat en hebben enkele belangrijke benodigdheden voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie.

Zorg voor een kattenluik
Een kattenluik mag zeker niet ontbreken als je een kat hebt. Zo kan je kat zelf naar buiten en naar binnen wanneer hij/zij dat wil. Je hoeft niet telkens meer de deur open te doen. Er zijn vele soorten kattenluiken verkrijgbaar. Let daarbij goed op of je kat door het betreffende luik past.

Koop een goede voerbak en waterbak
Koop een goede waterbak en voerbak voor je kat. Er zijn ook verschillende voerdispensers verkrijgbaar om te voorkomen dat er direct veel voer in de bak ligt. Zo hoef je dit niet continu zelf in de gaten te houden.

Zorg voor een kattenbak
Ook een kattenbak is erg belangrijk. Heb je geen kattenbak in huis, dan zal je kat urine of ontlasting in je huis gaan verbergen. Zelfs als je kat regelmatig naar buiten gaat, is het van belang een kattenbak in huis te hebben. Leer je kat zo vroeg mogelijk aan om zijn behoeften op de kattenbak te doen. Ook is een kattenbak een handige manier om de ontlasting van de kat te onderzoeken en of er sprake is van ziektes. 

Bestel een fijne kattenmand
Je kat kan ook niet zonder een fijne kattenmand om in te slapen. Kattenmanden zijn in diverse maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Ook kun je nog speciale kussens voor je kat aanschaffen.

Vergeet de kattenspeeltjes niet
Katten spelen graag met balletjes, belletjes of opwindmuisjes. Deze activeren het jachtinstinct van de kat. Zorg er dan ook voor dat er voldoende speelgoed in huis is voor je kat, zodat deze zich volop kan vermaken.

Denk ook aan een krabpaal
Ook een krabpaal moet je in huis hebben. Katten hebben de neiging om te gaan krabben aan materialen en kunnen anders aan je bank gaan krabben. Er zijn verschillende soorten krabpalen verkrijgbaar. Wel moet je erop letten dat je de juiste krabpaal koopt. Als je kat een echte krabber is, kun je het beste een stevige krabpaal kopen. Als je kat ook dol is op klimmen, adviseren we krabpalen die net wat hoger zijn, zodat je kat daar lekker in kan klimmen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)