De mooiste kersthangers

Kerstengelen van papier
Kerstengelen van papier

Of je nu gaat voor een giga grote kerstboom, een miniboompje of een enkele kersttak: kersthangers zorgen er sowieso voor dat het er heel erg feestelijk uitziet. We laten je hieronder vast een paar van onze favorieten zien.

Wij worden altijd zo blij van de papieren decoratie van Jurianne Matter. Dat geldt zeker ook voor de Fridur engeltjes. Je shopt ze bij Licht & Fijn in een set van zes verschillende kleuren en mag ze zelf nog tot engel vouwen. En daarna geef je ze een ereplekje in de boom of zet je ze als naamkaarthouder op tafel. Als het aan ons ligt, hangen we de hele boom vol met alleen maar kerstengeltjes!

Deze messing staafjes zijn van design label Namuos uit Litouwen
Deze messing staafjes zijn van design label Namuos uit Litouwen

Hoe mooi zijn deze minimalistische hangers, die we vonden bij Interieurliefhebster! De goudkleurige, massief messing staafjes hebben verschillende lengtes en zijn perfect om aan de uiteinden van de taken te hangen, lekker vooraan in de boom naast een lampje. Gaan ze nog meer van shinen dan ze al doen.

Prachtige ster van gerookt eikenhout en messing
Prachtige ster van gerookt eikenhout en messing

Wow, deze kersthanger van The Oak Men mag je met recht een kerstornament noemen! Het is een combinatie van een ster van gerookt eikenhout en een messing ster. In elkaar geschoven vormen ze een prachtige 3D ster. Staat supermooi in een grote kerstboom -de hanger is namelijk niet klein met een diameter van 8cm- of als eyecatcher aan een grote, enkele kersttak. Je shopt 'm bij Blikfang.

Pompon belletjes
Pompon belletjes

Jingle bells! Wat zijn ze schattig hè, deze zilverkleurige ornament bells met pompons in drie verschillende kleuren, gespot bij Tykky. Mooi om te hangen aan een enkele kersttak in een vaas of als toevoeging aan je tafeldecoratie. Ook leuk: maak een belletje vast aan het lint dat je om een kerstcadeau doet. Maakt het extra feestelijk.

Nordic Noël
Nordic Noël

Deze krans van houten kralen en mistletoe en de glazen kerstbal met pampasgras van Party Deco passen echt bij een Scandinavische kerstsfeer. Mooi minimalistisch, veelal natuurlijke materialen en vooral niet te veel poespas. Een flinke slinger lampjes in de kerstboom, paar van deze hangers en god jul!

Zo veel leuke kersthangers van Dille & Kamille
Zo veel leuke kersthangers van Dille & Kamille

Tot slot nog even een shout out naar de vilten, houten en porseleinen kersthangers van Dille & Kamille. Daar zitten weer zulke leuke exemplaren tussen. We kunnen eerlijk gezegd niet kiezen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)