De mooiste 2017 planners

Met een nieuw jaar in het vooruitzicht kon het niet langer uitblijven: er moest weer een nieuwe jaarkalender op de koelkast geplakt worden. Zonder zo'n planner is mijn leven één grote chaos (mét overigens ook, maar dat terzijde). Alle afspraken, uitjes, sporttijden en bezoekjes worden erop vastgelegd. Blij ben ik met mijn mooie jaarplanner van Lollipop Designs. Ik kocht 'm bij Dreamkey Design (helaas is hij uitverkocht, je vindt 'm nog wel hier). Ik heb even een snuffelrondje gedaan op Flavourites en vond een aantal heel mooie en handige planners.

Jaarplanners: ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ook gezien bij Dreamkey Design: deze bureauplanner van Tinne+Mia. Ik ben groot fan van dit mooie, chique label! Deze bureauplanner is heel handig voor je werk. Mat zwart is hij, met gouden accenten. Wow. Je hebt een handig weekoverzicht en kunt 'm laten ingaan wanneer je zelf wilt. Prijs € 9,95.

Ik heb een zwak voor gouden en koperen accenten. Ook deze kalender die ik zag bij A Little Bird Told Me (gezien dat deze leuke webshop deze week ook een te gekke winactie heeft op Flavourites?) heeft dit soort glossy details. Elke maand een positieve quote om blij van te worden. Goed om te weten: hij is flink afgeprijsd (en 2017 moet nog beginnen!). Van € 25,- nu voor € 15,- met code: F&F2017.

O, kijk! Nóg een kalender (deze is van het vrolijke label Ban.Do) met gouden accenten. En stickers. En leuke quotes. Nouja, alles in één dus. Een hoop vrolijkheid aan de muur waarmee je ook nog eens lekker kunt plannen! Van € 25,- voor € 15,-.

De webshop My Lovely Notebook is helemaal gespecialiseerd in notitieboekjes en planners. Deze Daily Journals zijn er in allerlei onderwerpen. Niet goedkoop, maar ze staan wel he-le-maal vol met tips, handleidingen, planners, lijstjes en veel meer. Deze op het gebied van wellness zou ik héél graag willen hebben voor 2017. Lijkt me echt een geweldig boekwerk! Prijs € 57,95.

En tot slot de Family Survival Planner die Gezinnig.nl verkoopt. Onmisbaar als je (kleine) kinderen hebt! Jarenlang heeft deze bij ons in de keuken gehangen en ik kan je zeggen: hij is ideaal vanwege de extra schrijfruimte, vele tips en handige stickertjes. Prijs € 18,50. Zo. Klaar voor 2017? Ik wel!

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (2)

04 januari 2017
Flavourites
Dat klopt Victoria, deze aanbieding was geldig t/m 31 december. Maar er is goed nieuws: je kunt 'm nu met 40% korting shoppen bij Alittlebirdtoldme.nl met code F&F2017. Succes!
04 januari 2017
Victoria
Op de site van A Little Bird Told Me staat de kalender met de gouden quotes voor zover ik het kan zien gewoon voor de oorspronkelijke prijs van 25,-
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)