De leukste cadeau-ideeën voor Vaderdag

Een stoere plant, bijvoorbeeld voor op het bureau
Een stoere plant, bijvoorbeeld voor op het bureau

Niet vergeten: op zondag 19 juni is het Vaderdag. Dé dag om je lieve vader, schoonvader, opa, bonuspapa eens lekker in het zonnetje te zetten. In onze speciale Vaderdag Gift Guide vind je alvast inspiratie voor de leukste vaderdagcadeaus.

Stoere plant
Gooi het eens over een andere boeg, en geef je vader een plant! Maar dan wel een hele stoere, zoals een schefflera die groeit op lava!. Deze lavaplant haalt water uit de poreuze lavasteen via het waterdichte sierbakje. Jij (of je papa) hoeft er alleen maar voor te zorgen dat er altijd een bodempje water in zit, anders droogt de schefflera uit. Leuk voor op zijn werkplek!

Overal van je lievelingsmuziek genieten
Overal van je lievelingsmuziek genieten

Design om naar te luisteren
Deze iconische FM radio en Bluetooth speaker van Skoeq is een ideaal Vaderdag cadeau. De radio is verpakt in een siliconen omhulsel, waardoor deze spatwaterdicht is en dus ideaal voor in de keuken, badkamer, tuin, strand, zwembad, camping en ga zo maar door. Met de oplaadbare batterij kun je maar liefst 20 uur lang naar je favoriete radiostation luisteren! Luister je liever naar je eigen playlist? Geen probleem, druk op de Bluetooth-knop en maak eenvoudig verbinding met je telefoon of ander device. Leuk designdetail; met de antenne stel je jouw favoriete zender in. Hoe cool is dat!

Om je vingers bij af te likken
Om je vingers bij af te likken

Stijlvolle stappers
Vaderdag is dé dag om jouw vader in het zonnetje te zetten. Wij vinden schoenen een ideaal cadeau om te krijgen, maar ook om te geven. Zeker als het trendy schoenen zijn, dan loop je er altijd stijlvol bij. Dit jaar zijn loafers helemaal on trend. Hoe leuk zou het zijn om jouw vader hiermee te verwennen voor Vaderdag! Kies bij Manfield je favoriete loafer en geef je vader een stijlvol cadeau!

Stijlvolle stappers voor stijlvolle papa's
Stijlvolle stappers voor stijlvolle papa's

Lekker!
Check deze speciale Vaderdag chocolade van Chocoladebezorgd! Dit verrukkelijke vaderdagcadeau telt maar liefst 15 handgemaakte bonbons met elk een heerlijke vulling. Chocoladebezorgd stelt het doosje voor jouw vader samen met twee limited edition bonbons met de smaken kasteelbier en whisky. De overige twaalf bonbons zijn een willekeurige samenstelling, die met veel liefde voor je worden geselecteerd. uitkiezen! Zeker weten dat hij hier van gaat smullen.

Een prikkelend cadeau
Een prikkelend cadeau

Cactus knuffel
Voor vaders met kriebelbaarden of een prikkelende, kort getrimde baarden is dit echt een super symbolisch cadeau: het cactus knuffel pakket van e-bloom. In dit pakket vind je een Cowboy Cactus in een mooie siermand. Lekker robuust en stekelig, net als de baard van papa. In het pakket zit ook een zeep in cactusvorm met de heerlijke geur van aloë vera van 100%LEUK. Een papa die zo lekker ruikt, die wil je toch de hele dag knuffelen!  

Stel een origineel pakket samen
Stel een origineel pakket samen

Verrassingspakket
Bij Sissy-Boy vind je super leuke cadeaus om aan je vader te geven. Is je vader een sportieve man? Ga dan voor een survival kit waarmee hij zich goed kan voorbereiden op een kampeerdag. Maak er een verrassingspakket van en combineer de leukste en handigste items zodat jullie samen klaar zijn voor een gezellig dagje kamperen. Bekijk  ook de handige kampeer mok, sportsokken en een waterdichte telefoonhoesjes, allemaal originele musthaves voor een sportieve vader. 

Mooi duurzaam
Mooi duurzaam

Duurzaam cadeau
Laat je papa zien dat duurzame mode niet saai of stoffig hoeft te zijn! Bij Bendl vind je stoere riemen die gemaakt zijn van afgedankte brandweerslangen. Ze zijn er in neutrale kleuren, maar in lekker opvallende en flitsende kleuren die perfect zijn voor de zomer. Geen probleem als je de maat niet weet, de riemen zijn eenvoudig in te korten. En speciaal voor Vaderdag ontvang je 10% korting op alle unisex en herenriemen met de code PAPA22.

Speciaal voor papa's gepersonaliseerd
Speciaal voor papa's gepersonaliseerd

Gepersonaliseerd cadeau
De leukste cadeautjes voor Vaderdag? Die worden natuurlijk door de kinderen zelf gemaakt. KAYA Sieraden helpt ze daar een handje door sieraden en accessoires naar wens te personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere armband met initialen? Of een sleutelhanger met zelfgemaakte tekening? Zo draagt papa de kinderen altijd met zich mee. Een cadeau waar hij ongetwijfeld heel blij van wordt: een bieropener met persoonlijke gravure. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor de stoerste vader, liefste schoonvader of de knapste papa, dankzij deze originele vaderdag sieraden vertel je hem hoeveel je van hem houdt.

Gezellig vuurtje
Gezellig vuurtje

In vuur en vlam
Kijk dan hoe gaaf en super handig deze opvouwbare vuurkorf van Gusta is. We zagen 'm bij Mamzel en hij is echt zo leuk. Hij is makkelijk op te zetten, dus komt er onverwacht bezoek of ga je gezellig borrelen bij vrienden die geen vuurkorf hebben, dan neem je deze gewoon onder je arm mee. Perfect cadeau voor alle outdoor papa's, maar eigenlijk voor alle mannen. Want stiekem vinden ze het heel erg leuk om fikkie te stoken.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)