De badkamer trends van 2023

De badkamer trends van 2023
De badkamer trends van 2023

Yes! Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we ook weer mogen kijken naar de trends die we de komende periode gaan zien. In deze blog lees je alles over de nieuwste badkamer trends die we dit jaar gaan tegenkomen. Nieuwsgierig? Let’s start! 

1. Natuurlijke materialen


Deze trend mag natuurlijk niet ontbreken: de natuurlijke tinten in de badkamer. Door gebruik te maken van veel groen en hout kun je een sfeervolle setting creëren in je badkamer. In 2023 gaan we ook veel natuursteen en marmer zien in badkamers. Deze materialen staan goed bij allerlei andere kleuren, dus het is makkelijk te matchen. Kies bijvoorbeeld één accentkleur erbij waarmee je de badkamer wat meer kleur geeft naast alle natuurlijke materialen en kleuren. Op die manier kun je de juiste balans zoeken. 

2. Ronde vormen


Iets dat we ook veel in woonkamers en slaapkamers zien zijn ronde en organische vormen. Denk hierbij aan spiegels, maar ook kleden bijvoorbeeld. Kies voor een ronde spiegel in combinatie met een prachtige ronde wastafel! Laat de strakke lijnen verdwijnen en stap over op de organische vormen. Het staat niet alleen mooi, maar oogt ook rustig. 

3. Haal buiten naar binnen

 
Groen, groener, groenst! Niet alleen vormen, kleuren en accessoires behoren tot de badkamertrends, maar ook planten! Het zorgt voor een frisse uitstraling in de badkamer, maar ook voor meer zuurstof. Wil jij helemaal opgaan in het groen? Verf een muur in een prachtige groene tint. Op die manier zorg je voor één geheel in de badkamer. Extra fijn: een groene kleur past bij elk seizoen. 

4. Beige


Natuurlijk mogen we de kleur beige niet vergeten in de badkamer. We hebben allemaal meegekregen dat dit de trend gaat zijn voor het interieur in 2023, maar niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer staat deze kleur geweldig. Zorg er daarom voor dat je beige accessoires in de badkamer plaatst, zoals handdoekjes bijvoorbeeld. Op die manier wordt jouw woonkamer en andere ruimtes één geheel met de badkamer. 

5. Me-time


Na een drukke periode is het vanaf nu ook weer tijd voor wat meer rust! Alle feestdagen zijn geweest en 2023 staat in het teken van selfcare. Neem momentjes voor jezelf, zeg vaker nee en geniet van heerlijke avondjes voor jezelf. Neem een bad of douche, kijk je favoriete serie en dompel je helemaal onder in een spa avond met vriendinnen. Nodig wat meiden uit en geniet samen van een wellness avond. 


Welke trend ga jij doorvoeren in je badkamer? 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)