Dé modekleuren van dit najaar

Creëer een warm kleurbeeld met donkerblauw, rood en oranje
Creëer een warm kleurbeeld met donkerblauw, rood en oranje

Het is half september en de zomer lijkt jammer genoeg alweer ver weg. Toch vind ik het ook wel weer heel leuk om te kijken naar welke mooie items ik nog in de kast heb hangen voor het najaar, en hoe ik mijn wintergarderobe compleet kan maken. Ben je ook nog op zoek naar mode-inspiratie voor het komende seizoen? In dit blog bespreek ik dé modekleuren van dit najaar.

Het modekleurenpalet van dit najaar bestaat met name uit warme, diepe tinten die je goed met elkaar kunt mixen. Met basiskleuren als donkerblauw en mosgroen is het beeld gedempt. Door het gebruik van accenten in bijvoorbeeld pruim paars, klassiek rood en ballerina roze ontstaat alsnog een sprankelend, kleurrijk geheel. Deze jurk van People Tree, gecombineerd met een donkerblauwe panty van Swedish Stockings en rode oorbellen van Hinth geeft een warm kleurbeeld, dat verre van saai is.

Combineer bladeren met mosgroen of blauwgroen
Combineer bladeren met mosgroen of blauwgroen

Met deze jurk van Komodo kun je vanwege de bladerenprint in herfsttinten alle kanten op. Draag er een mosgroen wollen vestje van hetzelfde merk op als het koud is, of trotseer de regen met een blauwgroene regenjas van RAINS.

Met bloemen en lurex accenten zit je altijd goed dit seizoen
Met bloemen en lurex accenten zit je altijd goed dit seizoen

Naast al die mooie kleuren die ik al genoemd heb, vormt ook de natuur een rode draad dit seizoen. Dit zie je onder meer terug in het gebruik van natuurlijke materialen (dat is bij de kleding van Goodfibrations natuurlijk altijd al het geval!) en bloempatronen. Deze ballerina roze bloemenblouse van Elements of Freedom combineer je bijvoorbeeld met een lang pruim paars vest van Komodo. Mag het iets gewaagder? Ga dan voor een trui van Komodo in dezelfde dieppaarse kleur, met ingebreide lurex strepen; toevallig ook helemaal on trend dit najaar. Veel plezier met mixen en matchen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)