Coronaproof op vakantie in de krokusvakantie? Onze originele tips!

Coronaproof op vakantie in de krokusvakantie? Onze originele tips!
Coronaproof op vakantie in de krokusvakantie? Onze originele tips!

Zin om even coronaproof een paar dagen ertussenuit te gaan? Wij zochten (én vonden!) de allerleukste bestemmingen in eigen land waar je in de krokusvakantie naartoe kunt! Van wintersafari tot hippe cabin bij Amsterdam. Even ontladen...

Bij het strand
Deze luxe lodges liggen op 80 meter van het strand in Zandvoort. Dat wordt genieten, uitwaaien, take-away coffees halen in de meest stylish strandtenten en gewoon even helemaal bijtanken. Qurios is een prachtig park, met allerlei faciliteiten voor het hele gezin. Supermooi, en nu nog plek dus boek heeeel snel je lodge!

Beach villas in Hoek van Holland
Beach villas in Hoek van Holland

Villa op het strand
Niet aan, maar op het strand liggen deze Beach Villas van Largo. Je vindt ze in Hoek van Holland en ze zijn echt prachtig. Hoe leuk zou het zijn om daar een paar dagen naartoe te gaan... Mét 180 graden zeezicht!

Leuk, naar een eiland! Deze huisjes vind je op Ameland
Leuk, naar een eiland! Deze huisjes vind je op Ameland

Naar de wadden
Een tripje naar de Waddeneilanden staat altijd garant voor een ultiem vakantiegevoel. Zodra je op de boot zit ben je écht, écht op vakantie. Snelle beslissers boeken als de wiedeweerga dit leuke huisje op Ameland - het is nog vrij in de week van 13 februari, dus fijn als je vanaf die week krokusvakantie hebt (Zuid-Nederland). Dit is ook een parel, een heerlijk houten huis met rieten dak. Nu niet beschikbaar in de krokusvakantie, leg het alvast vast voor een later moment dit jaar want zulke leuke huisjes zijn snel volgeboekt!

Leuk: ga op wintersafari!
Leuk: ga op wintersafari!

Op wintersafari
Kijk deze toffe safaritent. Hij staat in Ruinen (Drente) op steenworp afstand van drie natuurgebieden dus dat betekent: lekker de natuur in! Bang voor afvriezende tenen en ijspegels onder je wimpers hoef je niet te zijn: hij is prima geïsoleerd én voorzien van een pelletkachel. Hij heeft zelfs echte ramen. Ja, en dat in een safaritent! Wat ook echt te gek is: de safaritent ligt op een vakantiepark dat verder gesloten is, dus je hebt alle rust & ruimte. Wát een heerlijk vooruitzicht. Weer eens wat anders dan skiën.

De Wikkelcabins van The Unbound Amsterdam
De Wikkelcabins van The Unbound Amsterdam

Cabin bij Amsterdam
The Unbound is een onafhankelijk landgoed, dat vlakbij Amsterdam ligt. Deze Wikkelcabins zijn te gek! Ruimtelijk, maar gezellig met zijn schuine dak en houten interieur. Naast een COCO-MAT queen size bed in de master bedroom, komt de Wikkel met een stapelbed in een aparte kamer of een slaapbank in de lounge. De wikkel cabins hebben een volledige uitgeruste keuken, een badkamer met regendouche, comfortabele duurzame kamerjassen, Yumeko dekbedden en kussens, merino wollen plaids, spa producten en The Unbound treasure box. Wow!

Met de kippen op stok in Limburg
Met de kippen op stok in Limburg

Met de kippen op stok
Ook leuk: Limburg. En Limburg zonder carnaval in de krokusvakantie, dat is natuurlijk uniek. Deze locatie, een natuurhuisje in Baexem, is hartstikke leuk. Gelegen op een boerenerf, in de natuur, op het platteland. Er zijn in totaal vier huisjes beschikbaar die - heel liefkozend - 'Kippenhokken' worden genoemd. Zie jijzelf al een weekje coronaproof vakantie vieren in zo'n 'kippenhok'?

Op je eigen eiland
Op je eigen eiland

Op een eiland
Dit huisje met Zweedse look & feel ligt op een eilandje in Aalsmeer. Het kan alleen via het water bereikt worden, maar je krijgt er dan ook een roeibootje bij. Het huis heeft een ruime woonkamer en 2 ruime slaapkamers met ieder een twee persoonsbed. Verder is er een badkamer met wastafel en douche. Het gehele huis wordt gehuurd inclusief een grote tuin.

De monumentale kerk BUNK in Utrecht
De monumentale kerk BUNK in Utrecht

Nog meer leuke vakantieinspiratie ontdekken? Hier vind je nog heel veel meer geweldige huisjes in de natuur waar je coronaproof naartoe kunt. En vooruit, ik zal nog een paar toffe adressen met je delen die je ook echt even op je wishlist moet zetten. Misschien voor nu, wellicht voor later. Zoals slapen in deze monumentale kerk in Utrecht. Er zijn bunkbeds maar ook mini slaapvertrekken voor vier personen.

Slapen in een kerk
Slapen in een kerk

Gelegen in hartje centrum en echt een hotspot.

Lekker slapen!
Lekker slapen!

Onthouden, voor als alles in de stad weer open is!

Tien Torens in Zoutelande
Tien Torens in Zoutelande

Dit is ook super: een waanzinnig duinhotel in Zoutelande. Het ligt naast de duinopgang dus je waait zo het strand op. Toegegeven: zand is geen sneeuw, maar zand is wel heel leuk. En vergeet dan vooral die drollenmakers niet mee te nemen. Heerlijk!

Lachen, een boomhut met glijbaan
Lachen, een boomhut met glijbaan

Deze is ook eentje voor je wishlist: een boomhut met glijbaan. Deze droomboom vind je bij de Veluwe. Da's niet alleen een droom voor de kids, maar zeker ook voor ons!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)