Cadeautip nodig?

Vier bijzondere momenten!
Vier bijzondere momenten!

Het is natuurlijk dé cadeautjesperiode; deze twee laatste maanden van het jaar. Ik ervaar het altijd als een warme periode en dan heb ik het natuurlijk níet over de temparatuur. Denk dat iedereen er toch wel een bijzonder gevoel bij heeft, men is net iets meer bezig met familie en goede vrienden dan de alledaagse bezigheden. Geweldig als je dit het hele jaar door zo ervaart maar mocht dat dus niet helemaal zo zijn, dan heb je dus deze twee maanden om je er aan te herinneren (of om je ermee te confronteren).

Zelf ben ik helaas niet zo attent. Wel heel genereus maar attent in die zin dat ik aan verjaardagen van vrienden of operaties van familieleden denk... Redelijk vaak denk ik achteraf 'oeps'. Een verjaardagskalender staat dan ook al lang op mijn verlanglijstje want ik wil natuurlijk wel een mooie en niet één die ik elk jaar moet verversen. Wat fijn dat Loes dan ineens met haar partykalender op de markt komt! Echt een totale verrassing voor mij en ik ben er dolblij mee: hij is prachtig! Ik kijk uit naar het moment dat ik de verjaardagen van mijn geliefden (en andere belangrijke data) erin kan gaan noteren. 

De cadeauzoeker van Houseofproducts.nl is een uitkomst
De cadeauzoeker van Houseofproducts.nl is een uitkomst

Dat is stap 1, nu stap 2: leuke, bijpassende cadeautjes shoppen!

Een warenhuis vol originele cadeaus, voor iedereen!
Een warenhuis vol originele cadeaus, voor iedereen!

Zeker deze periode dus een ding en jawel, er is hulp! Kort geleden hebben wij de webshop Houseofproducts.nl online gezet en waarom? Natuurlijk omdat het een mooi, fris en vol warenhuis is met superleuk spul maar vooral ook omdat zij een ideale tool hebben, de personal shopper. Een heel handige cadeauzoeker. Je geeft het geslacht aan, de leeftijd, een budget en de gelegenheid. En eventueel zelfs nog de maat, merk of kleur. En tataaa... tig gave producten worden voor je uitgezocht. Wat een feest! 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)