Buddha to Buddha: statement sieraden voor jou én voor hem!

Buddha to Buddha: make it yours!
Buddha to Buddha: make it yours!

Ieder jaar staan ze weer op veel verlanglijstjes te pronken: sieraden. Kettingen, ringen, armbandjes en oorbellen blijven tot de meest populaire kerstcadeaus horen en dat vinden wij helemaal niet gek. Echt bijzondere sieraden koop je meestal niet zomaar voor jezelf, dus is het extra leuk om zo een speciaal en persoonlijk cadeau te krijgen. Wij checkten bij het Amsterdamse label Buddha to Buddha welke toppers dit jaar niet op de verlanglijstjes van hem en haar mogen ontbreken, zodat je flink kunt stralen tijdens de feestdagen.

 

We kennen Buddha to Buddha van de zilveren statement sieraden zoals de zilveren met leer afgewerkte armbanden en de zilveren chain-ringen. Echte opvallende sieraden waar je niet omheen kunt. Leuk om te weten is dat alle sieraden in Amsterdam worden ontworpen en op Bali worden gemaakt. En daar komt nog een knap staaltje vakmanschap bij kijken. Zo zit er maar liefst vijf dagen werk in een schakelarmband! Maar dan heb je wel een armband met een uit 28 delen bestaand slot dat niet zomaar te kraken is. Deze unisex bestseller is een perfect en tijdloos cadeau voor je lief. Je shopt ‘m in elke gewenste maat en in verschillende uitvoeringen, zelfs in 14 en 18kt geelgoud.

Statement sieraden voor haar
Statement sieraden voor haar

Heel mooi subtiel is de iconische 925 Sterling zilveren Batul ring, uit de serie waar het voor Buddha to Buddha ooit mee is begonnen. Een echte klassieker met de zilveren oxidatie look, maar dan wel in een vernieuwd design. Of wat dacht je van de 14kt gouden Davina ring, mede ontworpen door, inderdaad, Davina Michelle. Wat een te gekke gouden schakelring, heel bijzonder.
.
Kijk eens hoe mooi deze Barbara Bracelet is! Doordat de stoere schakels de ene keer aan de binnenkant en de andere keer aan de buitenkant zitten, krijg je een heel bijzondere schittering, zeker bij subtiel (kaars)licht. Topper van een cadeau!
.
Eén van de dingen die we zo leuk vinden aan Buddha to Buddha, is dat je ook met een klein budget een mooi sieraad kunt kopen. Met net zoveel liefde en aandacht gemaakt als de wat prijzigere items. Heb je nou toevallig een ruim budget of mag je vragen wat je wilt, check dan deze eyecatcher van een Gradient Chain Necklace. Hij is gemaakt van 925 Sterling zilver en 47 cm lang. Perfect match voor wanneer je op zoek bent naar een stoere look bij een laag decolleté. 

Statement sieraden voor hem
Statement sieraden voor hem

We zouden je nog zoveel mooie kerstcadeaus voor haar willen laten zien, maar hé, het is nu even tijd voor de heren. We noemden in het begin al de leren armbanden, super stoer met symmetrisch geweven leer en zilveren details. Of maak je jouw lief blij met een Black Rhodium Chain Bracelet, die zo’n fijne vintage look heeft? Allebei perfect voor mannen die wel een armband dragen, maar dan wel stoer in plaats van shiny silver.

Ook heel gaaf vinden we deze onyx hanger, die staat voor innerlijke kracht. Mooi in combinatie met een chain necklace of de essential zilver-leer mix ketting. Tip: de klassieke army-tags kun je laten graveren voor een echt uniek en persoonlijk cadeau. 

Verliefd, verloofd of getrouwd, laat je liefste weten dat je liefde oneindig is met een chain ring. Ring Ben is hier perfect voor! Mooi basic in zilver, maar houdt je vent van more is more, dan zijn er ook te gekke gouden chain ringen of ringen in black rhodium met een gouden detail

Wil je nou nog meer inspiratie opdoen voor kerstcadeaus voor heren, check dan de speciale cadeuapagina van Buddha to Buddha en make it yours!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)