Botanica aan de muur

Naast de prachtige oude schoolplaaten, gedetailleerde illustraties van vlinders en andere insecten kom ik ineens ook heel veel gave botanical posters tegen. Ik heb een selectie gemaakt van de posters die ik online tegenkwam en zelf meteen aan de muur zou willen ophangen. Ik zal Loes trouwens ook even tippen; mocht het niet lukken met die luchtplantjes van haar dan heeft ze in ieder geval iets van botanica aan de muur...

Onlangs had ik contact met de webshop Diversitijd.nl en nam meteen weer even een kijkje in haar webshop. Want, vintage! Even lekker 'sneupen' en kijken of ik verrast word door iets. En ja hoor, ook dit keer kwam ik iets onverwachts tegen: prachtige A5 prints van diverse bloemen. Gedrukt op stevig karton en superscherp geprint. Overigens, tevens een superscherp prijsje: nu voor € 2,47 per stuk!

In mijn huis hangt al best wat aan de muur. O.a. de - vast wel - bekende vlinder (megagroot, supertof!), een met meerdere vlinders, een overzicht van planten die je in de dessert tegenkomt (als herinnering) en een paar oude landkaarten staan nog opgerold te wachten op een plekje. Maar ik kon het toch niet laten na het bezoek aan Diversitijd.nl om verder te surfen. Op zoek naar meer mooie botanical posters. Hieronder vind je het resultaat van mijn zoektocht:

Bij Stijlvanhethuis.nl zag ik deze blauwe magnolia vanaf € 12,95 (afhankelijk van het formaat dat je kiest!). 
De botanische zw/w print ernaast is naast poster, ook te verkrijgen als ansichtkaart, gezien bij Printcandy.nl vanaf € 7,50.

Deze vintage-style posters ken je wellicht al, blijft supergaaf! Bij Krullenkop.nl hebben ze diverse soorten vanaf € 10,95.
En hoe leuk is die geranium print! Kwam ik tegen bij Stokwolf.nl voor € 16,50.

Geen posters maar wel erg leuk voor aan de muur zijn de slingers van Liefslabel.nl. Je kunt ze zelf samenstellen en kiezen uit verschillende formaten. Vanaf € 0,80 per vlag.

En deze geboortekaartjes blijf ik bijzonder vinden; gemaakt met de mooiste blaadjes, bloemen en takjes door Yvonne van ontwerpstudio Lilyandwillow.nl. Vanaf € 180,- voor 50 kaarten. 

Oh ja, de zwart print die je bovenaan ziet is van Ippysposters.nl. De zw/w poster kost € 31,95 en er zijn ook leuke postkaarten van, voor € 1,95 per stuk. 

reacties op dit blog (1)

17 augustus 2015
Victoria
"een overzicht van planten die je in de dessert tegenkomt" Een botanisch toetje? Of gewoon woestijnflora?
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)