Bezuinigen? Deze cadeautjes shop je nú in de sale!

Tipi voor je kat
Tipi voor je kat

Torenhoge energierekeningen, duurdere boodschappen, stijgende benzineprijzen... Nee, niemand wordt blij van de inflatie. Natuurlijk wil je wél gewoon af en toe iemand anders (of jezelf!) verrassen met wat leuks. Tip: koop de leukste cadeautjes gewoon in de sale! We speurden de leukste webshops af op zoek naar blijmakers voor een extra leuke prijs. Maar let op: wees er snel bij, want op = op.

Niet voor de poes
Oja, toch wel. Deze kattentipi is het einde voor je kat! Wat een leuk ding zeg. Hij is gemaakt van wol en heerlijk zacht. Echt een beauty voor jouw Max, Minoes of Poekie! In verschillende kleuren, nu van € 95,- voor € 76,-. gespot bij de leuke webshop Mamzel.eu.

Lantaarn van House Doctor
Lantaarn van House Doctor

Candlelight
Deze glazen lantaarn is van House Doctor (o, wat houden wij van dit stylish label) en doet het goed in de tuin, maar ook binnen. Heel leuk cadeautje - ook voor straks onder de kerstboom! Van € 19,95 voor € 13,95 bij Bynoth.nl.

Design outdoor lamp
Design outdoor lamp

Lichtpuntjes
Ze zijn gemaakt voor buiten maar hé - deze lichtsnoeren van Deens.nl zijn ook binnen natuurlijk prachtig. Super stylish en strak, meer heb je niet nodig! Voor in de boom of aan de schutting. Binnen in een hoekje boven een tafel of in de badkamer. Te koop in wit, zwart of grijs en van € 54,95 voor € 38,47. En check vooral de kortingscode WELCOMEBACK10 waarmee je nu nog eens 10% extra korting krijgt!

Prachtige swaddles
Prachtige swaddles

Lief kraamcadeau
O, wat zijn ze fijn; die duurzaam gemaakte swaddles. Om je kleintje lekker mee in te pakken, als handdoek of om de zon uit de wandelwagen te houden. Als warm dekentje of gewoon voor jezelf, als handdoekje in de badkamer. Kortom: deze swaddles zijn altijd welkom en al helemáál als ze in de sale zijn. Nu bij de o, zo mooie webshop van The Milk Minimalist van € 32,95 voor € 24,95. Komt altijd van pas, zo'n kraamcadeautje op voorraad!

Vloerkleedjes in de sale
Vloerkleedjes in de sale

Voor in huis
Ook gek op de zwart-wit-naturel stijl van The Style Hunter? Wij wel hoor. Práchtig. Deze vloerkleedjes zijn van House Doxctor en shop je nu met veel korting. Van € 79,95 voor € 40,-, bijvoorbeeld. Of van € 84,95 voor € 45,-. Echt geweldig, sla je slag!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)