Behang, te mooi om een kind achter te plakken

cute, dit vogelhuislampje
cute, dit vogelhuislampje

Mijn jongste is toe aan een ‘grote-jongenskamer’... na wat snuffelen naar een behangetje of muursticker, die leuk genoeg is om de zelfgeschilderde walvisjes van zijn babykamertje voor op te geven, stuitte ik op de webshop Inke. Inke Heiland maakt de mooiste dingen. Ze knipt vogels, blaadjes en dieren handmatig uit rollen authentiek retro of modern behang. Hier kun je mee mixen en matchen en creëer je een unieke wandbekleding helemaal naar je eigen smaak.

Bomen en vogeltjes
Bomen, vogeltjes en beesten. Je kan helemaal los gaan voor een babykamer of een jongens- en meidenkamer. Er is ook een ruime keuze aan figuren die niet misstaan in je eigen woon- of slaapkamer! En trouwens, dit geweldige vogelhuislampje is ook door Inke ontworpen en te bestellen via haar website. 

voor welk dier ga jij?
voor welk dier ga jij?

Behangbeesten
Karakteristiek voor haar stijl zijn de prachtige handgeknipte behangbeesten. Je kan ze kiezen in verschillende thema’s, zoals safaridieren, zeedieren of dino’s. Het leuke is, dat je zelf de prints kan kiezen en zo dus een unieke combinatie aan dieren bijelkaar kunt plakken. Je eigen dierentuin!

wereldkaart met dieren
wereldkaart met dieren

Muurvullende prints op vliesbehang
Sinds kort is er een speciale webshop van Inke haar werk gelanceerd: Wallprint.Shop, met muurvullende prints gedrukt op vliesbehang. Je kunt kiezen uit verschillende maten en een heleboel verschillende prints en er worden ook regelmatig prints aan toegevoegd. Mijn favoriet is de prachtige wereldkaart met dieren, wat een plaatje!

unieke retro behanglampen
unieke retro behanglampen

Behanglampen
En om de kamer helemaal af te stylen vind je op haar site ook unieke handgemaakte behanglampen. Als je een liefhebber bent van retro en vintage moet je sowieso even een kijkje nemen, want je shopt hier ook zeldzame behangetjes op de rol.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)