Back to school: Gepersonaliseerde items!

favoriete rugzak
favoriete rugzak

Hoe leuk is het om producten met je eigen logo en naam erop te hebben? Dan weet in ieder geval iedereen dat het van jou is. Dat moeten ze ook gedacht hebben bij Bulbby. Ooit begonnen als kindermerk, maar inmiddels uitgegroeid tot een merk waar zowel jong als oud terecht kan voor een persoonlijk en origineel product. De ideale webshop dus om de leukste producten voor je kleine spruit te kopen zodat ze straks helemaal klaar zijn om weer back to school te gaan!

Voor de kids betekent dit natuurlijk één groot walhalla. Want wat is er cooler dan met je eigen samengestelde tas naar school te gaan? Neem dit gave rugzakje. Verkrijgbaar in 6 kleuren en héél veel opdrukmogelijkheden en -kleuren. Dit wordt ongetwijfeld zijn of haar favoriete rugzak!

met bohemian veren
met bohemian veren

Of deze rugzak, ook al zo leuk. Iets groter en handig om mee te nemen naar school, de sportclub of als ze een nachtje uit logeren gaan. En helemaal hip met de bohemian veren. Alleen nog even de opdruk kiezen en je bent ready to go.

écht een eigen etui
écht een eigen etui

Ook al is de zomer nog in volle gang (en wat boffen we met dit weer), de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar moeten al weer getroffen worden. En daarbij hoort natuurlijk ook een nieuw etui. En wat is er dan leuker om een etui met eigen naam te hebben? Origineel én komt er tenminste niemand aan je spullen!

cute pennenbakjes
cute pennenbakjes

Huiswerken maken of studeren is niet altijd een feestje, maar een leuke omgeving maakt het allemaal een stukje minder erg. Deze pennenhouder (met naam en opdruk naar keuze) is niet alleen handig, maar ook té leuk om niet op het bureau neer te zetten.

voor alle aantekeningen
voor alle aantekeningen

Om alle aantekeningen in bij te houden: persoonlijke (notitie)boekjes. Een boekje bedrukken was nog nooit zo makkelijk! Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, dat wordt nog moeilijk kiezen!

zo wordt sporten (extra) leuk
zo wordt sporten (extra) leuk

Sporten op school: de één kan er geen genoeg van krijgen en de ander is met moeite in de sportkleren te krijgen. Maar daar komt ongetwijfeld verandering in met deze sportshirts. Laat de kids zelfs hun favoriete shirt samenstellen en ze zullen met een lach op hun gezicht naar de sportles vertrekken!

Laat het nieuwe schooljaar maar komen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)