Baby's favourites

Goede match
Goede match

Als baby's konden kiezen... dan zouden we volgens mij kiezen voor zo'n babynestje van het mooie label Glorious Lou. En kijk, die bijpassende badcape en dat boxpakje erbij. Hmmm... ook mama's worden hier blij van, niet?

Het is baby- en kidsmaand mei bij Flavourites, wat betekent dat we deze maand extra veel aandacht besteden aan de mooiste parels op baby- en kindergebied. Heb je het nieuwe nummer van Flavourzine al gezien? Staan ook veel leuke items bij die we voor je hebben gespot bij onze verzameling van originele webshops. En ook de nieuwsbrieven in mei (we versturen 'm elke donderdag). Vandaag alvast een heel leuke tip voor je. Ken je het Belgische label Glorious Lou? Een aanrader om hier even te kijken. Eigenaresse Ine - moeder van drie - was zwanger van no. 2 en miste praktische maar ook mooie babyproducten. Dus tja, wat doe je dan, als je industrieel ontwerper bent? Juist, dan ga je zelf aan de slag. Wat een goed idee van Ine! Want de producten die zij heeft ontworpen, wow... om te zoenen zo mooi. Neem dit babynestje. Je kunt 'm gebruiken als voetenzak of als reisslaapzak. De bovenkant kun je eraf ritsen. Wat een heerlijk en mooi product. En het leuke is: Glorious Lou heeft allerlei andere mooie en superhandige producten die bij elkaar passen. Hier is goed over nagedacht!

Mooi en handig: babynestje
Mooi en handig: babynestje

Het babynestje is er in drie verschillende soorten stofjes, net als alle andere producten. Dat wordt dus mooi mixen en matchen.

Ook voor in een maxicosi of wippertje
Ook voor in een maxicosi of wippertje

Handig voor in de maxicosi, in een wipstoeltje, als je kleintje uit bad komt of... een superleuk kraamcadeau, natuurlijk. Bekijk ook even de rest van het assortiment, dit prachtige label verdient het om bekender te worden! Mooie producten én eerlijk geproduceerd, hoe fijn is dat?

Blauw babynestje
Blauw babynestje

 

Gemakkelijk open te ritsen
Gemakkelijk open te ritsen

reacties op dit blog (1)

05 mei 2016
Ine Verstaen
Heel mooi! :)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)