Altijd een kaart in huis met 50-Moments-in-a-box

Altijd een leuke voorraad kaarten!
Altijd een leuke voorraad kaarten!

Wij worden altijd zo blij als er tussen alle zakelijke post een envelop met een bijzondere en handgeschreven kaart op de mat valt. Het idee dat iemand met aandacht een kaartje voor je heeft uitgezocht en de tijd en moeite heeft genomen om er een persoonlijke boodschap op te schrijven en naar de brievenbus te lopen, daar voel je je toch even heel bijzonder door. En minstens net zo leuk als het ontvangen van zo’n kaartje, is er zélf één uitkiezen en versturen. Wij laten je weten waar je super mooie én ecologische kaarten vindt en hoe je nooit om een kaartje verlegen zit.

Afgelopen jaar ontdekten we tijdens één van onze vele speurtochten naar originele wenskaarten het Vlaamse Hello August van grafisch ontwerper Charlène. Jongens, wat een leuke kaarten! We vielen meteen voor de frisse kleuren en vrolijke vormgeving met -uiteraard- grafische elementen. En het is heel erg makkelijk om in de online shop van Hello August de juiste kaart voor de juiste gelegenheid te vinden, want ze zijn keurig ondergebracht in thema’s. Zo vind je hier kaarten voor alle momenten in het leven die je kunt vieren zoals verjaardagen, de liefde, een nieuwe baan en geboortes, maar er zijn ook mooie kaarten waarmee je sorry kunt zeggen of iemand sterkte of beterschap kunt wensen.

Dat doe je goed!
Dat doe je goed!

Zo veel leuks om uit te kiezen dus, maar….dat kiezen hoeft dus niet! Want Hello August heeft een hele slimme kaartenset waardoor je altijd een mooi kaartje in huis hebt: de 50-Moments-in-a-box. Oké let op, dit zit er in: 50 kaarten in maar liefst 30 verschillende ontwerpen en in 12 verschillende thema’s!! Hoe handig is dat, je hebt in één keer voor het hele jaar mooie en originele kaarten in huis. Dus voor alle verjaardagen, geboortes, examens, verbroken relaties, nieuwe adressen, huwelijken, dankjewels en veel meer heb je alvast een kaartje in huis. Wat een goed idee. En wil je een kaart sturen die niet in een bepaald thema valt, dan zijn er ook ‘zomaar’ kaartjes die je helemaal zelf kunt invullen. Tip: haal ook meteen 50 postzegels in huis!

50-moments-in-a-box
50-moments-in-a-box

Leuk om te weten is dat alle kaarten en enveloppen van Hello August lokaal en op ecologisch papier worden gedrukt. En dat geeft een heel leuk, speels effect aan de kaartjes. In de witte kaartjes zitten maïs restanten en dat zie je aan de leuke spikkels. En de ietwat roze tint van sommige kaarten komt door het gebruik van de restanten van druif (licht roze) en amandel (donker roze). Mooi voorbeeld van recycling en duurzaamheid, als je het ons vraagt.

Charlène ontwerpt al deze kaarten
Charlène ontwerpt al deze kaarten

Wij snappen wel dat 50-Moments-in-a-box inmiddels in de derde editie is verschenen en dat er van de vorige twee edities ruim 1800 zijn verkocht! Wow, dat zijn dus heel veel mensen die zijn blij gemaakt met een handgeschreven kaart. Doe jij mee met de volgende 50?

Hi!
Hi!

ps Hello August verstuurt de 50-Moments-in-a-box gratis naar adressen in België en Nederland.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)