Alle snoepjes verzamelen!

Stationery van Tinne+Mia
Stationery van Tinne+Mia

Elke maand spotten wij nieuwe webshops. Of webshops spotten Flavourites. Dat is in de kern ons werk: de leukste webshops op één plek verzamelen. We zijn hier tien jaar geleden mee begonnen vanuit een eigen behoefte en ontdekten al spoedig dat wij niet de enigen zijn met deze verzameldrang...

Wij houden van mooi beeld. En het ontdekken van bijzondere producten. Net weer iets anders dan je al eens eerder gezien had. Niet alleen wijzelf en onze bezoekers worden daar blij van, ook de webshops hebben een uitgesproken smaak en brengen dit goed tot uitdrukking in de vormgeving van hun webshop. Zoals bijvoorbeeld deze nieuwe webshop op Flavourites, Tinne+Mia.

Agenda.png
Agenda.png

Er zitten dan ook twee toffe madammen achter deze webshop. Het ontwerpers-duo Marjan Godrie en Karien Kuijpers. Beide studeerden ze aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda. Marjan werkte o.a. als stylist bij vtwonen en voor Elle Decoration en runt styling- en ontwerpbureau Studio 903. Karien heeft als zelfstandig grafisch vormgever haar eigen ontwerpbureau: Kakazu. Als je het blog van Kakazu bekijkt wordt je vanzelfsprekend verrast door prachtige plaatjes. Daar kun je rustig even voor gaan zitten! 

Kussen
Kussen

Die toffe madammen hebben dat maar mooi gedaan met z'n tweeen. Een nieuw merk 'op de markt brengen'. Stationery, bed linen en zelfs een feel good bag. Stuk voor stuk met aandacht ontworpen items en met smaak op de foto gezet. Daar worden wij hebberig van. Oftewel, dat geeft ons een blij en voldaan gevoel. Dat we nog altijd verrast kunnen worden, wéér een snoepje erbij voor onze verzameling van leukste webshops! 

Bed linen
Bed linen

Wist je trouwens dat je heel eenvoudig jouw eigen favoriete snoepjes kunt verzamelen binnen Flavourites? Maak een account aan, log in en klik op het hartje bij die webshop die je niet meer uit het oog wilt verliezen. Op deze manier maak je je eigen verzamelplek onder Mijn Flavourites. Enjoy!

Feel good bag
Feel good bag
Notebook
Notebook

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)